SON DAKİKA

En Son Nokta

KARŞILIKLI SUÇLAMALARDA ŞİDDET ARTTI. AHMET ÖZER: HIRSIZ HANGİ PARTİDEN OLURSA OLSUN İFŞA EDERİM. VİDEOLU HABER

CHP’de Esenyurt krizi dozajı artırarak devam ediyor. Bayram ziyaretlerinde yeni açıklama yapan Ahmet Özer selefi Kemal Deniz Bozkurt’u adeta yerden yere vurdu. Özer’in sansasyonel açıklamaları videoda…

KARŞILIKLI SUÇLAMALARDA ŞİDDET ARTTI. AHMET ÖZER: HIRSIZ HANGİ PARTİDEN OLURSA OLSUN İFŞA EDERİM. VİDEOLU HABER
Kategori: Öne Çıkan Haber - Bu haber 97.750 kez okundu.

Esenyurt Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Özer bayramlaşma için ziyaret ettiği STK’larda önceki dönem partilisi olan belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u adeta yerden yere vurdu. Bize seçimi kaybettirmek için elinden geleni yaptı diyen Özer, ‘seçim boyunca gerçekleştirdiğim ziyaretlerde bir Allah’ın kulu bu belediyeden memnunum demedi. İşçi alımlarıyla bana kumpas kurmak istedi ama biz bu oyunu bozduk. Hiçbir şeyi sümen altı etmeyeceğim. Benim hırsızın iyi senin ki kötü düşüncesi doğru değildir. Ben bunları teşhir etmeye devam edeceğim’ diyerek Bozkurt’u hedef tahtasına oturtturdu. İşte o açıklamalar…

KEMAL DENİZ BOZKURT BANA KUMPAS KURMAK İSTEDİ

Ben seçim boyunca bu döneme yönelik bir eleştiri yapmadım. Her zaman 2004-2019 yıllarını eleştirdim. ‘Kol kırılır yen içinde kalır dedik. Arkadaş (Kemal Deniz Bozkurt) psikolojik olarak bir sorun yaşıyor o kadar çok etkilenmiş ki. Onun dışında da birçok insan aday gösterilmedi. Ben aday gösterildikten sonra 5 yıldır yapmağı bir işe soyunmuş yüzlerce insan almış belediyeye. Aldığı insanlarda belediyenin ihtiyacı olanlar insanlar değil. Aslında alınan adamlara da kötülük yapmış. Alınan insanlarda demiyor ki, ‘Senin belediye başkanlığın bitiyor beni neden işe alıyorsun. 5 yıldır neden almadın.’ Bunu o kadar devam ettirmiş ki seçimde fark fazla olmuş birinci seçim kurulu fark fazla olunca başkanlığımızı ilan etti ama arkadaş alımlara 1Nisan sonrası da devam etmiş. Bu hakkaniyetli bir şey değil. Bu sizin hakkınıza tecavüz etmek demek. Yapmak istediği halkla bizi karşı karşıya getirmek. Bir ilkokul çocuğu bile bu kumpası, bu tuzağı görür. 1 hafta kala, 1 nisan-2 nisan tarihinde insan işe alım yapar mı? Akıl, vicdan buna evet der mi? Esenyurt halkının hakkını hukukunu korumak zorundayım ve buna müdahale ettim. Ben söz verdim asla kimsenin ekmeği ile oynamayacağım dedim. Bunun da arkasındayım ama verdiğim söz bu durumu kapsamıyor. Bu bize yapılmış kötülüktür. Bu bir oyundu bu oyunu bozduk. Daha sonra ihtiyacımız olan personel olursa bu arkadaşların arasından da alacağız.

ÇARPITIYOR VE YALAN SÖYLÜYOR

Bom boş bir kasa bize devretti. Koca Esenyurt Belediyesi’nin kasasında para yok. Buna da ses çıkarmadık. Devir teslimi gerçekleştirdikten sonra Nisan’ın 5-6’sında iller bankası payı gelir belediyemize. Geldi de. Sonra açıklama yapmış (Kemal Deniz Bozkurt) ‘bom boş kasa bıraktıysak 132 milyon memur maaşları nasıl ödendi?’ diyor. Bile bile çarpıtıyor, yalan söylüyor. Bize Nisan 4’ünde devrettiği kasa boş bir kasa. 5’inde iller bankası payı geldi hızlıca memur maaşını ödedik. Onunla ne alakası var. Devletin her ay belediyemize gönderdiği bir para.

SEN CHP’LİYSEN NEDEN BİZİMLE SEÇİM ÇALIŞMASINA KATILMADIN

Son 1 hafta içerisinde belediye başkan yardımcılıklarına, AKP’liler dahil olmak üzere müdürlüklere atama yapmış. Bu akla izaha sığar mı? Biz düşman mıyız? Senin belediye başkanlığın bitmiş, bizim kazandığımız belli olmuş. Yada kim gelirse gelsin bu hakkaniyetli bir şey değil. Sonra bir açıklama daha yapmış (Kemal Deniz Bozkurt) ben CHP’liyim diyor. Madem CHP’lisin bizimle neden sahaya çıkmadın, niye görünmedin yanımızda. İki toplantıya neden katılmadın. Sen milletin aklıyla dalga mı geçiyorsun? Ayıp ayıp.

HIRSIZ HIRSIZDIR

Ben klasik siyasetçi değilim. Asla halkıma yalan söylemeyeceğim, hiçbir şeyi sümen altı etmeyeceğim. Şeffaf davranacağım. CHP’li dahi olsa yanlış yapmışsa teşhir edeceğim. En büyük hatamız şu; ‘Benim hırsızın iyi senin ki kötü’ Hayır hırsız hırsızdır. Açıklıyorum işte. Bir, almaması gereken insanları işe almış o adamlara da, bana da sizlere de kötülük yapmış. İki, bom boş kasa devrettiği halde beşinden sonra iller bankasından gelen parayı o bırakmış gibi halka yalan söylüyor aldatıyor. Üç, giderayak bir sürü müdürlüğe atama yapıyor. Buna da hakkı yok. Ben sizin hakkınızı korumak zorundayım, size söz vermedim mi?

KEMAL DENİZ BOZKURT BİZE SEÇİMİ KAYBETTİRMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI

Ben bu konuyu aslında uzatmak istemiyordum. Bütün Türkiye’nin gözü bizim üzerimizde. Bir açıklama yaptı mecburen bende cevap vermek zorundaydım. Herkesin bize yardımcı olması gerekirken bu arkadaşımız güya CHP belediye başkanı seçim sürecinde bize kaybettirmek için elinden geleni yaptı. Seçimden sonra da bizi zor durumda bırakmak için ne gerekiyorsa yaptı. Bunu bilmeniz lazım bu sadece benim sorunum değil sizlerin de sorunu. Gittiğim hiçbir evde, hiçbir mahallede, hiçbir sokakta bir tek Allah’ın kulu bu belediyeden memnunum demedi. Herkes şikayet etti, her kes nefretini söyledi’ diyerek önceki dönem CHP’li belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u adeta yerden yere vurdu.

ÖZEL HABER: EMİN BEYAZ

VİDEO KAYNAK: Esenyurt Haberleri

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.