SON DAKİKA

En Son Nokta

EMİN BATMAZOĞLU: ESENYURT BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YÖNETİLMELİ

Önceki dönem Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu, ilçedeki gazeteciler ve avukatlarla iftar programında buluştu. Esenyurt’a ilişkin açıklamalar yapan Batmazoğlu, “Bizim birlik, beraberliğe ihtiyacımız var. Kaygısı Esenyurt olan insanların bir araya gelmesine ihtiyacımız var. Birlik olmalıyız bu noktada da çimentomuz Esenyurt olmalı” dedi.

EMİN BATMAZOĞLU: ESENYURT BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YÖNETİLMELİ
Kategori: Genel - Bu haber 9.857 kez okundu.

Esenyurt’la ilgili kararların dışarıdan alındığını iddia eden Emin Batmazoğlu, “6-7 yıldır Esenyurt’la alakalı kararların, Esenyurt dışında alındığını görüyorum. Bu kararlar nedeniyle Esenyurt sıkıntı çekiyor, benim değerlendirmeme göre böyle. Buna katılan olur, katılmayan olur. Seçimler çok önemli değil vakti gelince yapılır. Türkiye bu anlamda tecrübeli. Oraya çok fazla gitmeye gerek yok. Seçim noktasına gelmeden, Esenyurt’un içinde dinamik bir Esenyurt zemini oluşmasını arzu ediyorum. Sizler önemli meslek guruplarının kanaat önderisiniz. Burası bizim evimiz, evimizi birlikte düzenlemeli ve yönetmeliyiz. Benim üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Neden? Esenyurt’ta, Esenyurtlular için sorumluluk alacak insanların sorumluluk almasını istiyorum. Esenyurt’u her kademede Esenyurtlu olan yönetmelidir. Niçin buna ihtiyaç var? Esenyurt’u yönetenlerin, Esenyurt’ta hayatlarının geçmişi ve geleceği olması gerekiyor. Buradaki insana ulaşmayı bilmeli. İnsanların beklentilerini karşılamak noktasında bu önemli bir detay. Önümüzdeki dönemde siyasi parti veya başka organizasyonların hata yapmaması lazım. Birini belirleyip işte “budur” dememesi lazım. Ben bu iddiamı ortaya koyuyorum” şeklinde konuştu.

BİR ARADA BİRLİKTE OLMALIYIZ

Esenyurt’un geçmişten ders alması gerektiğinin altını çizen Batmazoğlu, “Geçmişte bu sıkıntıları yaşadık tekrar bu sıkıntıları yaşamayalım. Bir araya gelelim. Bir araya gelme bilincimizin de tek çimentosu Esenyurt olsun. Esenyurt’un geleceği için kaygılar taşımak olsun. Şu anda 250 bin civarında yetişmekte olan çocuk nüfusumuz var. Çocuklarımızın tam donanımlı olması, ilçemize ve ülkemize faydalı olması için en iyi şekilde yetişmesi gerekiyor. Eğer Esenyurtlular kendi çocuklarını yetiştirme noktasında söz sahibi olabilirlerse, kendi durumlarını kendileri yönetirlerse çocukları yetiştirme noktasında da başarı şartları artar. Klasik devlet hizmetleri zaten veriliyor, buranın ürettiği değerlerin, bütçenin, katma değerin çocuklarımıza verilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.