SON DAKİKA

En Son Nokta

Emin Batmazoğlu, Esenyurt’un gelişmesi için “Her göreve adayım”

Esenyurt Belediyesi’nde üç dönem Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttükten sonra görevinden ayrılan Emin Batmazoğlu yaşadığı süreci, gelecek beklentilerini ve hayalindeki Esenyurt’u basın mensupları ile paylaştı. AK Parti’den kopuş sürecinin kendisi için zor bir karar olduğunu belirten Batmazoğlu, geleceğe ilişkin ise umudunun çok yüksek olduğunu sözlerine ekledi. Batmazoğlu’nun gelecekte Esenyurt için adaylık yarışı içinde olacağına kesin gözle bakılıyor.

Bilgileri Kopyala
Emin Batmazoğlu, Esenyurt’un gelişmesi için “Her göreve adayım”
Kategori: Genel - Bu haber 13.034 kez okundu.

AK Parti’den kopuşumun ana nedeni Adam kayırma ve hemşericilik

Üç dönem belediye başkan yardımcılığı yaptıktan sonra aktif siyasete kısa bir süre ara veren Emin Batmazoğlu “Ben buradayım” mesajı verdi. Basın mensupları ile samimi bir ortamda bir araya gelen Batmazoğlu, oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Batmazoğlu “Benim AK Parti ile bir bağım kalmamıştır. Tabii ki işlerin bu noktaya gelmesini isteyen taraf değildim. Ben siyaset yaparken her zaman emeği baz alırım ve ayrılık sürecinde de tüm şartları sonuna kadar zorladığımı söyleyebilirim. O dönem yaşadığım dışarıdan müdahaleler ve siyasi olarak kendime bir alan kalmadığını düşündüğüm noktada kopuş gerçekleşti. Özellikle adam kayırma, hemşericilik çok fazla ön plana çıkmıştı. Son dönemde liyakatın tamamen kaybolduğunu açık açık gördüm. Genel siyaset anlamında oldukça yanlış adımlar atıldı diyebilirim. Ben tüm siyasi birikimimi bu ilçede elde etmiş birisiyim. Bunun heba olmasını istemiyorum. Esenyurt’un bana kattığı çok şey var. Kemal Bey Belediye Başkanı seçildiğinde kendisine hayırlı olsun ziyaretine gittim. Kendisine her zaman desteğe hazır olduğumu ilettim. Önemli olan yaşadığımız ilçeyi güzelleştirip daha yaşanabilir kılmak dedim. Bir defa temasımız oldu. Üniversite arazisi konusunda beraber bir çalışma yürüttük. Yıllarını Esenyurt’ta yönetici olarak geçirmiş biri olarak Esenyurt için her türlü görev ve sorumluluğa hazırım. Bu liderlikte olabilir lidere yardımcı bir noktada da olabilir” dedi.

“Esenyurt giderse İstanbul gider” dedim

Açıklamalarına devam eden Batmazoğlu “2019 yerel seçimlerinde görev almak istediğimi belirttim. Esenyurt için hizmete talip olduğumuzu açıkladık ancak AK Parti Genel Merkezi sanki kimse aday adayı olmuyormuş gibi tüm Esenyurtlular’ın üstünü çizerek buraya başka bir ismi gönderdi. Gönderilen ismin hatalı olduğunu anlatmaya çalıştık ve Esenyurt giderse İstanbul gider dedim. Bugün geldiğimiz noktada yaşanan süreci hep birlikte görüyoruz. Ben Esenyurt’a hizmet etmek için elimden geleni yapıyorum ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğim. Dini, dili, ırkı, partisi ne olursa olsun insanlarla konuşuyoruz ve fikirler alıyoruz. Esenyurt çok büyük bir kültür mozaiği, eğer burayı yönetenler bu gerçeği görmezlerse sonları hüsran olur. Kendi şahsıma şunu açık bir şekilde ifade edebilirim ki ben Esenyurt için her noktaya adayım” diyerek sözlerini noktaladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!