SON DAKİKA

En Son Nokta

EMİN BEYAZ YAZDI: AHMET ÖZER DESTEKLENMELİ SKANDALLARIN ÜZERİ ÖRTÜLMEMELİ..!

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer her platformda belediyede yaşayan usulsüzlükleri anlatıyor. Kamuoyu Ahmet Özer’den özelikle son dönemde çok konuşulan ‘imar yolsuzlukları’ ile alakalı somut adım atmasını bekliyor. Detaylar yazımda…

Bilgileri Kopyala
EMİN BEYAZ YAZDI: AHMET ÖZER DESTEKLENMELİ SKANDALLARIN ÜZERİ ÖRTÜLMEMELİ..!
Kategori: FOTO GALERİ - Bu haber 87.526 kez okundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer basın mensuplarıyla bir araya gelmiş. Ahmet Özer buluşmada bir kez daha isim vermeden önceki dönem CHP’li belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u hedef tahtasına oturtmuş.

Mesela demiş ki;

‘Bana 3,5 milyar TL borç bıraktı.’

Yetmemiş eklemiş, ‘Ben göreve başlamadan işe binlerce eleman alınmış.’

Hız kesmemiş; ‘Belediyeye gelmeden maaş alanlar var. Bunu kabul edemem.’

Ahmet Özer daha önce de yaptığı açıklamalarda BELEDİYEYE 31 Mart seçimlerinden sonra bile çok sayıda işçi alımı yapıldığı, Kemal Deniz Bozkurt’un giderayak kendisine yakın isimleri birim müdürü olarak atadığını, belediyeyi borç batağı içerisinde bıraktığını belirtmişti.

Özer, birçok platformda bahsettiği SKANDALLARI gündeme getirirken tüm bu olumsuzlukların üzerine partili partisiz demeden gideceğini, yapılan yanlışlıkların hesabını korkmadan soracağını belirtiyor.

Ahmet Özer’in bu konuların üzerine kararlılıkla gitmesini başta CHP ilçe örgütü olmak üzere CHP’li ve AK Partili belediye meclis üyeleri desteklemelidir.

Çünkü 5 yılsonunda ortaya çıkan SKANDALLAR Esenyurt ilçesine zarar verdiği gibi belediye yönetiminde zafiyete, bütçesinde de tahribata yol açmıştır.

AHMET ÖZER’İN SOMUT ADIMLAR ATMASINI ARZULUYORUM

Ahmet Özer seçildiği günden bu güne kadar bahsettiği konuları her platformda dile getirmeyi sürdürüyor. TV kanallarında, basın toplantılarında, STK ziyaretlerinde. Kamuoyu artık tespit edilen usulsüzlükler ve yolsuzluklar noktasında somut adımlar atmasını bekliyor.

Mesela Ahmet Özer’in ‘SON 3 AYDA MECLİSTEN GEÇEN YADA İMZALANAN İMAR DOSYALARIYLA ALAKALI’ bir gündemi var mı diye merak ediyorum. Bu konuda inanılmaz istihbaratlar geliyor. Belgeler bekliyorum. Önümüzde ki hafta itibariyle gelen bilgileri kamuoyu ile paylaşmayı hedefliyorum.

Daha önce yazdığım ve usulsüzce yapıldığını bildiğim Sheraton Otel ve Autopia gibi imar skandalları Türkiye sınırını aşan projelerle alakalı ve benzeri diğer projelerde yer alan usulsüzlüklerle ilgili neler söyleyecek Ahmet Özer?

Kendisi belge-bilgi talep etmesi halinde iş birliği yapmaya ve paylaşmaya hazır olduğumu belirtmek isterim.

5 yıl içerisinde ve özellikle Kemal Deniz Bozkurt’un aday gösterilmediği son 3 ayda USULSÜZCE yapıldığını bildiğimiz hangi projelere imza atılmış-onay verilmiş, hangi projeler meclisten geçmiş, hangi projeler ruhsatını ve iskanını almış bunları kamuoyu ile paylaşmanızı bekliyoruz Sayın Ahmet Özer.

Bakınız bahsettiğim konular ortaya çıkarıldıkça, kamuoyu ile paylaşıldıkça somut adımlar attığınızın ortaya çıkacağı gibi sözünün eri bir siyasetçi olarak kabul göreceksiniz. Türkiye’nin gözünün her daim üzerinde olduğu Esenyurt’un bu RADİKAL adımlara ihtiyacı var.

Basın toplantısında, ‘Ben gelmeden bir ay önce binlerce eleman alınmış bunlar görevi kötüye kullanma olduğu için müdahale ettim. Biz hizmet edeceğiz. Geldikten sonra belediyenin röntgenini çekmeye çalıştım. Belediyeye hiç gelmeyip de maaş alanlar var. Derhal yazı yazdırıp, çalışmasını istedik. Çalışmadan kimse bu belediyeden maaş almayacak. Aldığı paranın hakkını vermeyenlerle de yol vermeyeceğim’ demişsiniz…

Belediyeye gitmeden maaş alan onlarca CHP örgütü mensubunu biliyorum bunlara bir yaptırımda bulunacak mısınız?

Belediyeye gitmeden maaş alan çok sayıda STK başkanı var. Hemen yanınızda geziyorlar onlarında iş akdine son verecek misiniz?

Son 3 ayda usulsüz projelere ruhsat, iskan veren başkan yardımcıları, birim müdürleri ve dosyaları imzalayanlar hakkında bir suç duyurusunda bulunacak mısınız?

SÖZ HER DAİM ARKANIZDA DURACAĞIM

Ahmet Özer sürekli katıldığı programlarda profesör olduğunun vurgusunu yapıyor. Tekrarladığı bir başka söylem ise ‘ben klasik siyasetçilere benzemem’ açıklaması.

O zaman farklı bir siyasetçi olduğunuzu gösterin. Tespit ettiğiniz ve kamuoyu ile sürekli paylaştığınız konuları yargıya taşıyın. Kim suçlu ise cezasını çeksin. ‘Kul hakkı yiyen her kim olursa olsun korkmadan üzerine gideceğim’ gibi benzeri çok sayıda açıklamanız var. Üzerine gidin söz her daim arkanızda olacağım. Özellikle İMAR konularında yargı yolunu seçmezseniz durumunda her türlü belge-bilgi ve desteği vereceğimi belirtmek isterim.

YOLUN BAŞINDA;

1-) Son 3 ayda belediye meclisinden geçen İmar durumlarını kamuoyu ile paylaşın ve suç unsuru teşkil edenler varsa sorumlularını ve projeleri yargıya taşıyın.

2-) Son 3 ayda USÜLSÜZCE yapıldığını bildiğim ve sürekli gündeme getirdiğim bazı projelerle alakalı (Sheraton Otel ve Autopia gibi) ruhsat ve iskan verilmiş. Bu usulsüzlükleri yapanları yargı karşısına çıkarın ve bahsettiğim projeleri mühürleyin.

3-) Belediyeye gelmeden maaş alan ister örgütünüzden, isterse STK başkanı olsun iş akdine son verin.

4-) Başta Autopia ve Torium gibi AVM ve benzeri projelerin içerisine yapılan kanunsuz yapıları, çıkmaları ve kaçakları yıktırın.

5-) Belediyeyi her hangi bir proje üretmeden borç batağına sürükleyen sorumluları hakkında idari ve cezai işlemleri başlatın.

NETİCEYE GELİRSEK;

Yaklaşık 40 gündür Ahmet Özer’i takip ediyorum. Esenyurt’ta 5 yılda kaos yaratan Kemal Deniz Bozkurt’u çok iyi analiz etmiş. Konulara oldukça vakıf. Sağlıklı tespitler yapıyor.

Sonuna kadar arkasında durulması, desteklenmesi ve cesaretlendirilmesi gereken açıklamaları söz konusu.

Birçok platformda aynı sorunları ifade etmesi KARARLI durduğunun göstergesi.

Kısa sürede sorumluları hakkında idari ve cezai yaptırımda bulunmasını arzuluyorum. Bunu yaparsa her daim kendisini özelikle bu ve benzeri konularda destekleyeceğimi belirtmek isterim.

ÖZEL HABER: EMİN BEYAZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!