SON DAKİKA

En Son Nokta

Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin Teşekkür Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın teşrifleriyle gerçekleşen Çanakkale’de Biga Enginkent Engelli ve Bakım Merkezi açılışına katılan herkese teşekkür eden Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin ‘İyi ki varsınız açıklaması yaptı.

Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin Teşekkür Etti
Kategori: Genel - Bu haber 67.873 kez okundu.

Şehitler diyarı Çanakkale‘de Biga Enginkent Engelli ve Bakım Merkezi 16 Mart’ta hizmete girdi.

Biga- Gümüşçay Beldesi Çeşmealtı Mahallesi Enginkent Proje Alanı’nda kurulan bakım merkezi, sahip olduğu özelliklerle küçük bir merkezden çok büyük bir kampüs formunda tasarlandı. Kampüsün açılışı, 16 Mart Cumartesi günü gerçekleşti. Kampüsün açılışını, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İç İşleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin ile seçkin davetli topluluğu gerçekleştirdi.

ÜZEYİR ENGİN TEŞEKKÜR ETTİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.