SON DAKİKA

En Son Nokta

Erdoğan, ‘Sandıkları patlatın’

Muğla’da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa’daki vatandaşlara seslenerek, Batılı kardeşlerim yarın oylama başlıyor. Sıkı durun Avrupa’da da sandıkları patlatın’ dedi.

Erdoğan, ‘Sandıkları patlatın’
Kategori: Genel - Bu haber 155 kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları;

Muğla’da bu seçim dönüm noktası olacaktır. Muğla demokrasi şehridir. Ama Bay Kemal’in söylediği gibi değil. Bay Kemal ve adayları Muharrem teröristlerle yan yana. Bay Muharrem ne yapıyor? Teröristbaşı gibi olan Demirtaş’ı ziyaret ediyor. Ne demek Cumhurbaşkanı adayı olmak?

Yarın Avrupa’da oylama başlıyor. Bu Muharrem bir garip adam? Diyor ki, ben imam – hatipli değilim ama dört yıl imam – hatip’te görev yaptım. Bay Muharrem sen önce çıraklığını yap. Biz 40 yıldır bu siyasetin içindeyiz.

Bay Kemal ikide bir diyor ki, teke adam tek adam. Ya bir tek adam varsa o sensin sen. Cumhurbaşkanı adayı online blackjack siteleri Muharrem gel bakalım buraya” diyor.

Türkiye’de binlerce derslik açtık. Bunları da yıkacak mısınız? AK Parti 131 üniversite açtı onları da yıkacak mısınız? AK PArti 817 bin yeni konut yaptı. Bunları da yıkacak mısınız?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.