SON DAKİKA

En Son Nokta

Erdoğan’dan 2024 yorumu! “Masraftan kurtulduk”

Euro 2024’ün Almanya’ya verilmesi hakkında görüşlerini bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Açık konuşayım. Çok da önemsemedim. Masraftan kurtulmuş olduk” dedi.

Erdoğan’dan 2024 yorumu! “Masraftan kurtulduk”
Kategori: SPOR - Bu haber 4.913 kez okundu.

3 günlük Almanya ziyaretinin bitiminde kendisine eşlik eden gazetecilerle Köln’de biraraya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede gerçekleştirdiği temasları değerlendirdi. Erdoğan, Euro 2024’ün Almanya’ya verilmesini de “Açık konuşayım. Çok da önemsemedim. Hayırlı olsun. Neticede masraftan kurtulmuş olduk” dedi.

“Daha iyi tesislerimiz var ancak masraftan kurtulduk”

İşte Erdoğan’ın Euro 2024 sorusuna verdiği cevap;

Euro 2024 Almanya’ya kaldı; ne dersiniz? ‘Lobiler etkili oldu’ iddiaları var.

“Açık konuşayım. Çok da önemsemedim. Bu hep böyle dönüyor. İki dünya kupasını veriyorsun, bir Avrupa kupasını veriyorsun. Aynı ülkede bunu yapıyorsun. Türkiye’ye gelince şöyle böyle diyorsun. Tesis ise bizim şu anda Almanlardan geri kalan bir halimiz yok. Çok modern ve kilometre olarak çok daha iyi tesislerimiz var. Hayırlı olsun. Neticede masraftan kurtulmuş olduk.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.