SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT AK PARTİ’DEN GÖRKEMLİ DANIŞMA MECLİSİ

Pandemi nedeniyle uzun bir süredir yapılamayan AK Parti Danışma Meclisleri gerçekleştirilmeye başlandı. Esenyurt ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği Danışma Meclisi yoğun katılımla ve büyük ilgi ile gerçekleştirildi.

Bilgileri Kopyala
ESENYURT AK PARTİ’DEN GÖRKEMLİ DANIŞMA MECLİSİ
Kategori: Genel - Bu haber 10.911 kez okundu.

AK Parti Esenyurt ilçe Başkanı Harun Özer’in başkanlığında yapılan Danışma Meclisine Milletvekili Şamil Ayrım ve Tülay Kaynarca, İl Teşkilat Başkanı İsmet Öztürk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Akın Bayram, Tarkan Burçak Uygun, Bahar Çavuş, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Alpay Gökçe, Ömer Faruk Yüzbaşı,  İl Kadın Kolları Yürütme Esra Vural Yıldırım, İlçe Sorumlusu Selin Yurdakul, Birgül Sarı, Önceki dönem Belediye Başkanları Necmi Kadıoğlu, Ali Murat Alatepe, Önceki dönem ilçe Başkanları Şenay Değer ve Yasir Çelik,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Harika Yıldırım Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akdoğan, Belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve AK Parti  ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK PARTİ’DE KİBİR YOKTUR, TEVAZU VARDIR

Danışma Meclisinde bir konuşma yapan ve “AK Parti teşkilatlarında ben değil, biz duygusu hakimdir.” diyen AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Modern insanın yakasına yapışmış en büyük hastalıklardan biridir kibir. Hep kendini üstün görme, çok önemli sanma, hep insanlardan farklı ve özel görme bir hastalık gibi insanların ruhunu kemiriyor. AK Parti siyaseti, her şeyden önce bir terbiye ve ruh siyasetidir. Bu terbiyede tevazu vardır. Bu terbiyede milletin içinde, milletin bir ferdi olduğunu asla unutmadan ve bu milleti millet yapan manevi dinamiklere bağlı kalarak, siyaseti bir ahlak ve irfan zemininde yürütmek vardır. Bu terbiyede fakir sofralarından süzülen erdem ve kanaatin… Bu terbiyede mevki ve makamların sahte pırıltılarına karşı inancın, tevazunun ve ahlakın donanımı vardır. Bu terbiyede lükse, israfa, gösterişe, şımarıklığa ve kibre itiraz edip, paylaşmada, kardeşlikte, yardımlaşma ve dayanışmada yarış vardır. AK Partili kardeşim, hiçbir zaman kendini partisinin önüne koymaz. Kendini partisinden önemli görmez. Bu millet kendisi için değil, kendisi bu millet için vardır. Kendi egosunun zindanına mahkum olup kalanlar, özgürlük şarkıları söyleyemezler. AK Partide siyaset yapanlar, başarılar karşısında şımarmaz.”

2023 İÇİN ÇOK DAHA FAZLA ÇALIŞMAMIZ LAZIM

Gerçekleştirdiğimiz kongreler ile Partimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu 2023 hedeflerine doğru büyük bir şevk ve kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Kongreler süreci teşkilatlarımızı güçlendirmiş bir yandan tecrübe bir yandan gençlik bir yandan da gerçekten büyük bir coşkuyla hedeflerimize doğru tüm teşkilatlar yoğun bir gayret içerisinde. Bu kongreler sürecini vesile bilerek özellikle üye katılarımızı daha ileri taşıyabilmek için yoğun bir gayret gösterdik bu nokta da bütün teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. 2023 Hedeflerini çok önemsiyoruz. Çünkü 2023 yılında Cumhuriyetimiz 100 yılı geride bırakmış olacak böylelikle Türkiye’mizin ayakları daha yere sağlam basan bölgenin ve dünyanın en sağlam ekonomisine sahip inşallah yeni ufuklara doğru yelkenler açacak. Bunun içinde hep beraber gayret etmemiz gerekiyor. AK Parti kurulduğu günden şu ana kadar sürekli milletimize hizmet ederek milletimizle sürekli hem dem olarak sürekli milletimizin beklentilerine uygun olarak politikalar üreterek sandıklardan seçimlerden başarı ile çıkmıştır. Biz AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milletimiz bize hangi istikameti gösterirse o şekilde çalışmaya o şekilde gayret göstermeye devam ediyoruz ve milletimiz dışında da hiç kimsenin milli irade üzerinde tahakküm kuramayacağına inanıyoruz. Demokrasiye inanıyoruz milletimiz hizmet ettiğimiz sürece inanıyoruz ki bize destek olmaya devam edeceklerdir. Biz demokrasi dışında halk iradesinin dışında başka bir karar mekanizmasını kabul etmiyoruz. Özellikle vesayetçi odaklara karşı ömrünün tamamını neredeyse bu mücadele üzerinde geçirmiş olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu istikamette sivil siyaseti demokrasisi güçlendirmeye 2023 hedeflerine yürümeye deven edeceğiz. Danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

ŞAMİL AYRIM, ‘DANIŞMA MECLİSLERİNİ ÖNEMSİYORUM’

Danışma Meclisinde kürsüden partililerine seslenen Milletvekili Şamil Ayrım konuşmasında, “Biz seçilmiş insanlarız, görevlerimizin hakkını vermek zorundayız. Danışma Meclisleri çok önemli. Teşkilat mensuplarının bilgilenmesini sağlıyor. Aynı zamanda fark etmeden eğitim vazifesi de görüyor. AK Parti’nin en büyük gücü, milletimizin derdiyle dertlenen bir parti olmasıdır. Teşkilat içi iletişimimiz çok güzel bir noktada. Mahallelerden ilçeye, ilçelerden ile oradan da merkeze ulaşan bir ilişkimiz var. Böylece tüm meseleler iletilip çözülme imkanına sahip oluyor. Bu iletişim ve samimiyetimizin artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

TÜLAY KAYNARCA, ‘MİLLETİN DERDİYLE DERTLENİYORUZ’

Danışma Meclisine katılan bir başka milletvekili ise Tülay Kaynarca’ydı. Kaynarca konuşmasında yıllardır AK Parti olarak büyük projelere imza attıklarını belirtirken, ‘AK Parti, milletin derdiyle dertlenen, millete hizmet yolunda gayret eden, gece gündüz çalışan, elinde var olan kaynakları tamamen milletin hizmetine sunan bir parti. Görevimin, sorumluluğumun, vebalinin farkında olarak böyle bir partinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

İSMET ÖZTÜRK, ‘AK PARTİ’Yİ DESTEKLEYENLER BUNDAN SONRADA DESTEKLEYECEKTİR’

Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti İstanbul Teşkilat Başkanı İsmet Özürk, “Dünya’da kurulduktan 1 yıl sonra tek başına iktidara gelen bir başka parti yok. Bu parti kökleri geçmişe dayanan, milletin manevi ve kültürel değerlerini taşıyan bir parti. 20 yıl boyunca iktidarda olmasının başka bir örneği de yoktur. En fazla iktidarda kalan Rahmetli Menderesin partisiydi o da 10 yıl iktidarda kalmıştı. Ak Parti ise 20 yılını doldurdu ve önümüzdeki süreçlerde de başka bir alternatif parti gözükmüyor. Çünkü milletin derdiyle dertlenen, millete hizmet yolunda gayret eden, gece gündüz çalışan, elinde var olan kaynakları tamamen milletin hizmetine sunan bir parti olmasından kaynaklanmaktadır. Tabi ki itiraz edenler olacak, hizmetleri beğenmeyenler olacaktır bu da normal ama millet her şeyin farkındadır. Bugüne kadarda AK Parti’yi desteklediler ve bundan sonrada destekleyeceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

MAHMUT GÜRCAN, ‘ALLAH CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN’

Danışma Meclisi’ne katılan bir başka isim de AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mahmut Gürcan’dı. ‘Bugünkü Türkiye’nin 20 yıl önce hayal bile edilmeyeceğini aktaran Gürcan, AK Partinin bir mensubu olmaktan duyduğu gururdan bahsetti. Gürcan; “ 3 Kasım 2002 seçimleri öncesinde biz millet olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı karşımıza alarak ‘Ey Recep Tayyip Erdoğan biz seni 20 yıl boyunca destekleyeceğiz’  ancak eğitim, ulaşım, sağlık yani bütün alanları göz önünde bulundurarak 20 yıl sonra şöyle şöyle bir Türkiye istiyoruz deseydik 2001-2002 Türkiye’sini göz önünde bulundurup söylüyorum; inanın bu noktalara gelmiş bir Türkiye’yi hayal edip Recep Tayyip Erdoğan’dan isteyemezdik diye düşünüyorum. Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Çalışmalarında Allah yardımcımız olsun. Önemli olan bu ülkenin gelişmesidir. Ülkeye yapılan hizmetlerdir. Makamlar, mevkiler geçicidir. Dolayısıyla biz bunun farkında olarak, böyle bir partinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Görevimin, sorumluluğunun, vebalinin farkında olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!