SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİLİLERE HAKARET ETTİ..!

Esenyurt Belediyesi meclis görüşmelerinde belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt yeni bir skandala imza attı. Bozkurt kendisini eleştiren AK Partili meclis üyelerine hakaret etti. Meclis görüntülerine yansıyan hakaretle alakalı AK Partililerin belediye başkanını mahkemeye verip vermeyeceği merak ediliyor.

Bilgileri Kopyala
ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİLİLERE HAKARET ETTİ..!
Kategori: Genel - Bu haber 9.704 kez okundu.

Esenyurt Belediye meclisinin nisan ayı oturumları yine tartışmalara sahne oldu. Belediye meclisinin son oturumunda inşaatlar, imar mevzuları, ihaleler ve satın alınan arsa mevzusu tartışmaya açıldı. Planları bugüne kadar çizemeyen ve bu noktada adım atmayan belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt karşılıklı tartışmaların yaşandığı sırada AK Partililere hakaret ederek ‘Terbiyesizler’ dedi.

Meclis oturumunda geçmişe dair birçok konuda AK Partili yönetimi suçlayan Bozkurt, ‘Sizin döneminizde arsalar satılırken biz ise arsa satın alıyoruz’ açıklaması yaptı.

Bunun üzerine AK Partili meclis üyesi Harun Oruç, ‘Bu arsaları neye karşılık aldınız’ sorusu yöneltti. Bunun üzerine sinirlenen başkan Bozkurt, ‘Para verip aldık’ cevabı verdi. Tartışmanın büyümesi üzerine AK Partililere hakaret eden başkan Bozkurt onları terbiyesizlikle suçladı. AK Partili Gazanfer Karakaş ve Harun Oruç görüntülere ve mikrofona yansıyan bu olay sonrası hakareti başkana iade etti.

Yaşanan bu diyalog kısa sürede yerini sulha bıraksa da Ensonnokta’ya konuşan AK Partiye gönül verenler bu hakaret sonrasında AK Partili meclis üyelerinin ve ilçe teşkilatının belediye başkanını mahkemeye vermesi gerektiğini belirttiler.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!