SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT BELEDİYESİ’NİN YAPAMADIĞINI AK PARTİ VE MHP YAPTI

Esenyurt Belediyesi tarafından 900 TL olarak belirlenen kreş ücreti AK Partili ve MHP’li meclis üyeleri tarafından 690 TL’ye indirildi. Mecliste görüşülen karar oy çokluğuyla kabul edildi.

Bilgileri Kopyala
ESENYURT BELEDİYESİ’NİN YAPAMADIĞINI AK PARTİ VE MHP YAPTI
Kategori: Genel - Bu haber 10.808 kez okundu.

CHP’li Esenyurt Belediyesi göreve geldiği günden itibaren kreş ücretlerini sürekli artırdı.

Bu durum sık sık Kreş Annelerinin belediye önünde eylem yapmasına sebebiyet vermişti.

Tahmini Bütçe’nin görüşüldüğü son meclis oturumunda bu konu yine gündeme geldi. AK Partili Tarife Komisyonu Başkanı Harun Oruç, Esenyurt Belediyesi’nin 900 TL olan kreş ücretlerinin 690 TL’ye indirilmesini talep etti. Oruç, ayrıca 01.01.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Tek maaşlı, kiracı ailelerin çocuklarına %50 indirim, tek maaşlı ev sahibi ama ev kredisi ödeyen ailelerin çocuklarına %50 indirim, şehit ve gazi ailelerin çocuklarına %100 indirim yapılması teklifini meclise sundu.

Meclise sunulan bu iki teklif AK Partili ve MHP’li meclis üyelerinin desteği ile oy çokluğuyla kabul edildi.

HER DAİM HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ

Konuyla ilgili Anahtar Gazetesi ve Ensonnokta’ya özel açıklamada bulunan AK Parti İlçe Başkanı Harun Özer, ‘AK Parti bir kez daha çalışan annelerin yanında olduğunu gösterdi. Esenyurtlu çalışan annelere adeta müjde verdik. AK Partili ve MHP’li meclis üyelerimizin teklifi ile 900 TL olan kreş ücretlerini 690 TL’ye indirdik. Esenyurtlu annelerimiz için hayırlı olsun. Yine 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere tek maaşlı kiracı ailelerin çocuklarına kreş ücretleri yüzde 50 indirime gidilmesini, tek maaşlı ev sahibi olup ev kredisi ödeyen ailelerin çocuklarına yüzde 50, şehit ve gazi ailelerin çocuklarına yüzde 100 indirim yapılmasını meclisten geçirmeyi başardık.

Birileri 28 aydır konuşmayı tercih ediyor. Belediye yönetimi maalesef bu ilçe için her hangi bir projeye imza atamamıştır. AK Parti olarak bizler geçmişte olduğu gibi gelecekte de Esenyurt halkına hizmet etmeyi sürdüreceğiz’ diyerek Esenyurt halkına kreş konusunda müjdeyi verdi.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ANNELERİN VE AİLELERİN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Kreş çalışması konusunda görüşlerini aldığımız AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Tarife Komisyonu Başkanı Harun Oruç, ‘Belediye yönetimi AK Parti döneminde makul olan kreş ücretlerini 900 TL’ye kadar çıkardı. İlçe başkanlığımıza belediyenin bu tutumu konusunda ciddi şikayetler geliyordu. İlçe başkanımızın çalışması ile kreş ücretlerinde 210 TL indirime giderek rakamın 690 TL olmasını sağladık. Bu karar AK Parti ve MHP meclis üyelerinin desteği ile meclisimizden geçti. Esenyurt’lu annelerimize hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!