SON DAKİKA

En Son Nokta

Bahattin Demir’den Esenyurt’taki eğitimcilere hizmet içi eğitim desteği

Samyeli Engelli Yaşam ve Eğitim Derneği Başkanı Bahattin Demir tarafından organize Hizmetiçi Eğitim Programının ilk oturumu gerçekleşti. Proje kapsamında özel eğitim alanındaki öğretmenlerin yeni kazanımlarla özel çocuklara eğitim vermesi hedefleniyor.

Bahattin Demir’den Esenyurt’taki eğitimcilere hizmet içi eğitim desteği
Kategori: Genel - Bu haber 11.397 kez okundu.

Esenyurt’ta yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren Demir, Özel çocuklarımızın daha nitelikli eğitim almaları için yeni mezun özel eğitim alanı, çocuk gelişimi öğretmeni, okul öncesi öğretmenleri ve psikologların bu eğitimi almaları gerektiğini düşünüyoruz. Bu ilk eğitimimiz değil son da olmayacak çünkü  eğitim alanında her geçen gün yeni gelişmeler oluyor. Artık özel çocuklarımız daha kaliteli eğitimcilerle yarınlara daha güvenle hazırlanacaklar.” diye konuştu.

Hizmet içi eğitimini Özel Eğitim Uzmanı Ali Atlı verdi.

Atlı, “Özel eğitim alanı çok geniş bir yelpazede ele alınması gereken bir alan olduğunu dolasıyla eğitim alanında mercek altına alınması gereken çok konu olduğuna değinip bugün otizmli bireylere yönelik çalışmalar üzerine bir dizi eğitimler gerçekleştirdiklerini. Özel eğitimin temel amacının bireyin, ailesinin ve topuklumun yaşam kalitesinin arttırılması olduğunu bu vesileyle bu tür eğitimlerin yaygınlaştırılmasının önemli olduğunu” vurguladı.

Özel bir konferans salonunda düzenlenen hizmet içi eğitime 60 eğitimci katıldı.

09:00’da başlayan eğitim soru cevaplarla 16:00’da son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.