SON DAKİKA

En Son Nokta

Ezhel’e istenen ceza belli oldu

”Ezhel” ismiyle tanınan ünlü rapçi Ömer Sercan İpekçioğlu hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme” suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Bilgileri Kopyala
Ezhel’e istenen ceza belli oldu
Kategori: Genel - Bu haber 205 kez okundu.

Şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği iddiasıyla tutuklanan ve ”Ezhel” ismiyle tanınan ünlü rapçi Ömer Sercan İpekçioğlu hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme” suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

BİMER’E İHBAR

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) “Ezhel” adını kullanan kişinin, video paylaşım sitesi üzerinden uyuşturucu madde kullanımını özendiren yayınlar yaptığı yönünde ihbarda bulunulduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre; iddianamede, ihbar üzerine kolluk görevlilerince yapılan araştırmada, bir online slot oyunları sosyal paylaşım sitesinde “Ezhel06” ismi ile yapılan bir paylaşımda, şüphelinin uyuşturucu maddelerden Hint keneviri bitkisi ile çekilmiş fotoğrafının bulunduğunun belirlendiği kaydedildi.

SOSYAL MEDYADAKİ FOTOĞRAFLAR

Şüpheli tarafından paylaşılan bu fotoğrafın 5 bin 182 kişi tarafından beğenildiği, 123 kişinin fotoğrafa yorum yaptığı aktarılan iddianamede, şüphelinin başka bir paylaşımında ise “Esrarın da etkisiyle ışık daha parlak çekilir nefesler” ifadesini kullandığı belirtildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!