SON DAKİKA

En Son Nokta

Fatih Terim 6 futbolcunun biletini kesti!

Galatasaray yönetimi, sözleşmesi sona eren 6 oyuncuyla mukavele yapmayacak ve maaş bütçesinde 27 milyon liralık bir yer açılacak.

Fatih Terim 6 futbolcunun biletini kesti!
Kategori: Genel - Bu haber 188 kez okundu.

Şampiyonlar Ligine yakışır bir kadro oluşturmak için transferde düğmeye basan Galatasaray Yönetimi, sözleşmesi biten oyuncular sayesinde rahatlayacak. Donk ile yeni mukavele imzalamaya hazırlanan, Nagatomo ve Denayer’i de takımda tutmak isteyen Galatasaray, mukavelesi biten diğer 6 oyuncuyla ise yeni sözleşme yapmayacak.

TRANSFERİN ÖNÜ AÇILACAK

Hakan Balta, Yasin Öztekin, Koray Günter, Latovlevici, Carrasso ve Eray İşcan’ın yıllık maaşlarının toplamı 4 milyon 960 bin Euro yani 27 milyon liraya denk geliyor. maaş bütçesinde sağlanacak bu tasarruf ile yeni transferlerin önü açılacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.