SON DAKİKA

En Son Nokta

Fatih Terim’in heykeli dikiliyor

Galatasaray yönetimi, sarı-kırmızılı ekibin şampiyon olması durumunda TT Stadı’nın önüne Fatih Terim’in heykelini dikecek.

Fatih Terim’in heykeli dikiliyor
Kategori: SPOR - Bu haber 5.355 kez okundu.

Beşiktaş’ı yenerek liderliğe yükselen Galatasaray, şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Rizespor ve Başakşehir maçlarını kazanması halinde 22. kez mutlu sona ulaşacak olan sarı-kırmızılılarda, Fatih Terim için ayrı bir hazırlık var.

STADIN ÖNÜNE HEYKELİ DİKİLECEK

Galatasaray tarihinin en büyük efsanelerinden biri olan Fatih Terim’in, kulübün kazandığı 21 şampiyonluğun 7’sinde imzası var.

Yönetim, Galatasaray’ın başında 8. şampiyonluğuna doğru giden Terim’e, büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor.

Bir yandan kalan 3 maça konsantre olan sarı-kırmızılı yönetim, bir yandan da şampiyonluk kutlamaları için hazırlıklara başladı. Kutlamalar kapsamında en büyük hediye ise Fatih Terim’e verilecek.

22. şampiyonluğun gelmesinin ardından stadın önüne Fatih Terim’in heykeli dikilecek. Galatasaray’ın efsane isimlerinden biri olan Terim, böylece ölümsüzleştirilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.