SON DAKİKA

En Son Nokta

Fenerbahçe Wilshere transferini bitirdi

Süper Lig’de yeni sezon öncesi yapılanmaya giden Fenerbahçe’nin, Arsenal ile yollarını ayıran Jacl Wilshere’ı gizlice İstanbul’a getirdiği iddia edildi.

Fenerbahçe Wilshere transferini bitirdi
Kategori: SPOR - Bu haber 192 kez okundu.

Fenerbahçe’de transfer hareketliliği hız kazandı… Arsenal ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan İngiliz futbolcu Jack Wilshere’in İstanbul’a getirildiği ortaya çıktı.

Teknik direktör Phillip Cocu’yu Hollanda’dan getiren Koç Grubu’na ait özel uçağın önce Londra’dan Wilshere’i aldığı sonrasında Einthoven Havalimanı’na indiği ve buradan Cocu ile ailesini aldığı belirlendi.

DHA’dan Uğur Demirkırdı’nın haberine göre; 26 yaşındaki yıldız oyuncunun dün geldiği Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan basın mensuplarına gösterilmemek için Cocu ile çıkarılmadığı sonrasında başka bir araç ile otele götürüldüğü öğrenildi.

Divan Oteli’nde konakladığı tahmin edilen Wilshere’in bugün stadı ve tesisleri gezdiği sonrasında ise ev baktığı ifade edildi. Sportif direktör Damien Comolli’nin anlaşmaya vardığı İngiliz futbolcunun transferinin bir kaç güne kadar resmen açıklanması bekleniyor.

JACK WILSHERE KİMDİR?

1992 İngiltere doğumlu Jack Wilshere, futbola Arsenal altyapısında başladı. 2008 yılında Londra ekibiyle profesyonel sözleşmeye imza atan Wilshere, 2010’da Bolton’a kiralandı.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü beklenilen patlamayı yapamayan Wilshere, 2016 yılında Bournemouth takımında kiralık olarak forma giydi.

Arsenal ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki futbolcu geçen sezon Premier Lig’de oynadığı 20 maçta 1 gol atıp 3 asist yaptı.

İngiltere Milli Takımı formasını 34 kez giyen Wilshere, 2 gol attı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.