SON DAKİKA

En Son Nokta

FERHAT VE ECE DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE EVLENDİ

AK Parti Avcılar ve İBB meclis üyesi Hüseyin İbrahimoğlu’nun oğlu Ferhat İbrahimoğlu hayatını Ece Arman ile birleştirdi. Genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak İbrahimoğlu ve Arman ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Bilgileri Kopyala
FERHAT VE ECE DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE EVLENDİ
Kategori: Genel - Bu haber 34.898 kez okundu.

Florya Sosyal Tesislerinde gerçekleşen düğün merasiminde mutlu çifti sevenleri ve seçkin davetli topluluğu yalnız bırakmadı.

Çiftin nikah akdini Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli kıyarken şahitliklerini ise Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, önceki dönem Gümüşhane milletvekili Osman Akgül, Avcılar AK Parti ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu, Murat Kölük Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Ulusoy gibi isimler yaptı.

Gerçekleşen düğün töreninde genç çifte mutluluklar dileyen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ‘Ferhat ve Ece önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek İbrahimoğlu ve Arman ailelerini tebrik etti.

Düğün töreninde katılan ve genç çifti yalnız bırakmayan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ise, genç çifte mutluluklar dileyerek; “Ben bir ömür mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum’ diyerek genç çiftlere mutluluklar diledi.

HÜSEYİN İBRAHİMOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Oğlu Ferhat ve gelini Ece’nin düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden Avcılar ve İBB meclis üyesi Hüseyin İbrahimoğlu, ‘Oğlumuz Ferhat ve kızımız Ece’nin düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, siyasi büyüklerime, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine, mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!