SON DAKİKA

En Son Nokta

Galatasaray’dan “Khabib Nurmagomedov” hamlesi!

Galatasaray yönetimi, dünyanın en çok konuşulan sporcularından olan Dağıstanlı Müslüman dövüşçü Khabib Nurmagomedov için atağa kalktı.

Galatasaray’dan “Khabib Nurmagomedov” hamlesi!
Kategori: Genel - Bu haber 335 kez okundu.

Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında İrlandalı Conor McGregor‘u yenerek şampiyonluk kemerini koruyan Dağıstanlı Müslüman dövüşçü Khabib Nurmagomedov, spor dünyasında son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri.

Rakibinin Müslümanlara yönelik hakaretlerinin ardından gösterdiği tepki ve aldığı galibiyetten sonra İslam dünyasında fenomen haline gelen Nurmagomedov için Galatasaray çok konuşulacak bir hamle planladı.

Schalke maçına davet edilecek

Sabah’ın haberine göre; yönetim, sosyal medya hesaplarından birçok defa sarı-kırmızılı forma ile resimlerini paylaşan Dağıstanlı sporcuyu 24 Ekim’de Schalke 04 ile Türk Telekom Stadında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına davet edecek.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.