SON DAKİKA

En Son Nokta

Gamze Yücel, AK Parti’ den Gaziosmanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Sevilen iş kadını Gamze Yücel Gaziosmanpaşa ilçesinden 2024 yılı mart ayında gerçekleşecek seçimler için belediye meclis üyeliğine aday adaylığını koydu. STK başkanları, kanaat önderleri ve çok sayıda seveni Yücel’i yalnız bırakmazken Yücel ve sevenlerini ilçe başkanı Fatih Aydemir karşıladı.

Bilgileri Kopyala
Gamze Yücel, AK Parti’ den Gaziosmanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu
Kategori: Genel - Bu haber 68.351 kez okundu.

Gaziosmanpaşa ilçesinin kıymetli evladı Gamze Yücel, 2024 Yılı Mart seçimleri için Meclis Üyesi Adaylığı müracaatını yaptı. İlçe Başkanı Fatih Aydemir’i makamında ziyaret ederek başvurusunu teslim etti.  Heyet halinde dostlarıyla birlikte AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe Merkezi’ne gelen Aday Adayı Gamze Yücel hakkında destekçileri şu açıklamalarda bulundu;

“Özellikle AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe Merkezinin kuruluşundan bugüne kadar Gençlik Kollarında, Kadın Kollarında ve Sosyal Yardım Programlarında görev alması, sözünün eri, son derece dürüst, inançlı ve çok mütevazı kişiliğe sahip olduğu belirtildi.  Çok sevip saydıkları ve takdir ettikleri Gamze Yücel’e adaylık sürecinde de hayırlı olsun diyerek, başarılar dilediler.

Heyette bulunan Doğu Güneydoğu Kültür Sanat Derneği ve Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Fuat Bodur ve çeşitli Derneklerin Başkanları ayrıca Sipkider Başkanı Menderes Öztürk ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve yakın dostları da İlçe Başkan Fatih Aydemir’e misafirperverliği için teşekkür ettiler.

AK PARTİ AİLESİNİN MENSUBU OLMAK ONUR VERİCİ

Daha sonra Adaylığı konusunda bir açıklama yapan Meclis Üyesi Aday Adayı Gamze Yücel şunları söyledi:

‘’Öncelikle hepiniz Hoşgeldiniz. 21 yıldır hizmeti şiar edinmiş bir partinin mensubuyum. Henüz 18 yaşındayken 16 Ağustos 2002 Cuma günü Fevzi Çakmak Mahallesi Gençlik kollarında siyasete atıldım Bugün burada beni desteklemeye gelen, hiçbir zaman beni yalnız bırakmayan aileme, destekçilerime, Fuat Bodur başkanım başta olmak üzere; Balkan Göçmenlerine, İstanbullulara, Gaziosmanpaşalılara, Siirt, Kastamonu, Erzincan, Giresun, Malatya, Trabzon, Samsun, Adıyaman, Sivas, Ordu STK başkanlarına ve önde gelen isimlerine tek tek teşekkür ediyorum.

Kurulduğu günden bugüne halkın onayını ve takdirini kazanmış bir partiyiz. 21 yıldır tek başına iktidarız. Tevazu ve samimiyetle; Ben bugün burada sadece bir meclis üyesi adayı değilim, ben Allah’ın rızasına, kalplerin takdirine talibim. Elhamdülillah bugünkü desteklerden, mesajlardan, aramalardan bu onayı almış oldum.

Bugün ayrıca canım vatanımın güzel öğretmenlerinin günü, 24 Kasım Öğretmenler gününü tebrik ederim. Hayatını yetiştirmeye, sevgiyle öğretmeye adamış ilkokul öğretmenim Ali Doğan öğretmenimi kutluyorum, ellerinden öpüyorum. Şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.

Bir cuma günü çıkmış olduğum AK dava yolculuğuna; yine bir Cuma günü adım atmak istedim. Bugüne kadar çağrılmadığım hiçbir göreve gitmedim.

Tüm dünyanın merakla takip ettiği; dünya lideri, parti kurucumuz ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Gaziosmanpaşa AK Teşkilatının geçmişten bugüne kadar tüm gençlik kolu, kadın kolları, ana kademe başkanlarına- üyelerine, ilçemizin emektar çalışanlarına, müdürüme, çalışma arkadaşlarıma, Sn. İlçe başkanım Fatih AYDEMİR’e ve yönetimine teşekkür ediyorum. Sözlerimi bitirirken, sözün bittiği yerde; İsrail’in Filistin’deki zulmü ve Müslüman soykırımını kınıyorum. Gelen, gelemeyen herkese teşekkür ederim. Hayırlara vesile olur inşallah’ diyerek adaylığını kamuoyu ile paylaştı.

Gamze Yücel KİMDİR?

17 Ocak 1984 Gaziantep doğumlu olup meslek hayatında 18. yılı doldurmuştur. Arel Üniversitesi Çocuk Gelişimi (Yüksek Onur Derecesi) (2010), Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği (Onur Derecesi) (2013), Beykent Üniversitesi Psikoloji, Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans (2016) Mezunudur.

Gaziosmanpaşa Sosyal Hizmet Merkezinde Sosyal Çalışma Uzmanı olarak görev almaktadır. İstanbul Bölge Bilirkişiler Derneği KURUCUSU ve Genel Başkanıdır. Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Genel Başkan Yardımcısıdır. Doğu Güneydoğu Kültür Sanat Derneği ve SİPKİ Kültür Evi

Kadın Kolları Başkanı, Yüksek İstişare Kurulu Üyesidir. Bağder, Psikoterapi Enstitüsü, İstanbul Gaziantepliler Derneği üyesidir.

Teşkilat çalışmalarına 16.08.2002 tarihinde Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi Gençlik kollarında başlayarak; Bayrampaşa Vatan Mahallesi Kadın Kolları ve Esenyurt İlçe Ana kademesinde çalışmalarına devam etmiştir. AK davanın bir neferi olarak; tüm seçimlerde SKM bünyesinde hatiplik, koordinatörlük, mahalle sorumluluğu, kat başkanlığı, okul başkanlığı görevlerde de bulunmuştur.

Bugün itibariyle de STK başkanlarının ortak adayı olarak ; Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmuştur.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!