SON DAKİKA

En Son Nokta

GENÇ VE SEVİLEN İŞ ADAMI MUSTAFA ÖZBEY GÖNÜL VERDİĞİ AK PARTİ’YE MÜRACAATINI YAPTI.

Esenyurt’un sevilen ve başarılı iş adamı Mustafa Özbey Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Harun Özer’i ziyaret ederek meclis üyeliği aday adaylığı başvuru dosyasını kendisine teslim etti. Başvuru sırasında Mustafa Özbey’i STK başkanları, kanaat önderleri ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Bilgileri Kopyala
GENÇ VE SEVİLEN İŞ ADAMI MUSTAFA ÖZBEY GÖNÜL VERDİĞİ AK PARTİ’YE MÜRACAATINI YAPTI.
Kategori: Genel - Bu haber 68.589 kez okundu.

Esenyurt’un sevilen iş adamı Mustafa Özbey AK Parti’den Esenyurt Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatını yaptı.

İlçe Başkanı Harun Özer’le uzun bir süre sohbet eden Özbey, AK Parti teşkilat çalışmalarını takip ettiğini ve Harun Özer ve ekininin Esenyurtta başarılı bir performans sergilediğini belirtti.

Ziyaret esnasında düşüncelerini aktaran Mustafa Özbey, ‘Genç yaşımızda siyaset ile tanışmamızı sağlayan Dünyanın en büyük sivil hareketi AK Partimden bugün meclis üyeliği başvurumu gerçekleştirdim.  Değerli hemşerilerime daha iyi hizmet sunmak ve Esenyurt’u yeniden AK Parti belediyeciliğine katmak için bende elimi taşın altına koymak istedim. Esenyurt için yeni bir sayfa açma zamanının geldiğini herkes gibi ben de biliyorum. Esenyurt’a yakışır ve yaşanılır bir çevreye kavuşturmak Türkiye’nin yetenekli insanlarını çekecek cazibe merkezi yapmak ve tüm bunları yapacak parti olan AK Parti’nin yeniden bu ilçede ve İstanbul’da iktidar olmasını sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Aziz şehrimizde yaşama sebeplerini artırmak için bu göreve talibim. Her yerde olmak için bir gönüle girin diyor Hz. Mevlana. Çünkü sevenler sevdiklerini gönüllerinde saklarlar ben gönüllerinize girmeye talibim’ açıklaması yaptı.

Başvuru esnasında düşüncelerini ifade eden AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer,  yapılacak olan yerel seçimden başarı ile çıkacağına inandıklarını belirtti. Özer, “Sizlerle birlikte ve daha sonra oluşacak adaylarımızla beraber bu seçimi de büyük bir başarıyla sonlandıracağız. Çünkü biz AK Parti’yi sıradan bir parti olarak kabul etmedik bugüne kadar bir dava hareketi olarak kabul ettik ve bu ülkeye hizmet etmek aşkıyla 23 yıl önce yola çıkmış bir lider ve ekibiyle birlikte buraya kadar geldik” açıklaması yaptı.

MUSTAFA ÖZBEY KİMDİR?

Aslen Malatya’lı olan Mustafa Özbey 1988 yılı İstanbul Eminönü doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayıp genç yaşında ticaret e atılmıştır. 2010 yılında Esenyurtta aktif ticarete başlamış, tekstil, inşaat ve mobilya sektörlerinde işveren olarak hayatı devam ettirmektedir. Özbey evli ve iki çocuk babasıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!