SON DAKİKA

En Son Nokta

‘GİYİM HOUSE’ ERKEK SPOR MAĞAZASI HİZMETE AÇILDI

AK Parti Esenyurt ilçe yönetim kurulu üyesi Abdulsamet Telimen’in sahibi olduğu Erkek Spor Giyim Mağazası Giyim House seçkin davetli topluluğunun katılımı ile hizmete açıldı.

Bilgileri Kopyala
‘GİYİM HOUSE’ ERKEK SPOR MAĞAZASI HİZMETE AÇILDI
Kategori: Genel - Bu haber 38.515 kez okundu.

Esenyurt Kıraç Mahallesinde bulunan Papatya Caddesi üzerinde hizmete giren Giyim House Erkek Spor Mağazası’nda yüzlerce farklı erkek spor giyim ürünleri bulabilirsiniz. Bu anlamda ilçede yaşanan eksikliği giderecek olan erkek spor giyim mağazası Giyim House açılışı seçkin davetli topluluğunun katılımı ile hizmete açıldı.

Açılışa AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer olmak üzere, AK Partili meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları yöneticileri, mahalle muhtarları, kanaat önderleri, iş adamları, gazeteciler ve mahalle halkı katılarak renk kattı.

ESENYURT’UN İHTİYACI VARDI

Açılış kurdelesini kesen AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer, Abdulsamet Telimen ve ailesine bol kazançlar dilerken, ‘Esenyurt’un büyük bir ihtiyacı bu mağazalardır. Abdulsamet kardeşimizde ilçemize ve Kıraç’a yakışır bir mağazayı hizmete açtı. Erkek spor giyim mağazamızda özellikle gençler diledikleri ürünleri en uygun fiyatlarla satın alacaklar. Abdulsamet Telimen ve ailesine bereketli kazançlar diliyorum. Dilerim kaliteli ürün konseptine devam ederek şubelerini artırır’ ifadelerini kullanarak başarılar diledi.

TELİMEN: MODELLERİMİZ BÖLGE HALKININ İHTİYACINI GİDERECEK

Kaliteli ürünleri müşterileri ile buluşturan uygun fiyatlarla hizmet etmeyi hedeflediklerini söyleyen Mağaza İşletmecisi Abdulsamet Telimen, ‘Biz işin tezgahından yetiştik. Dolayısıyla en trend ürünler nelerdir, vatandaşımıza ve genç kardeşlerimize en uygun fiyatlarla nasıl sunarız diye düşünüp talepleri doğrultusunda adım attık. Artık Esenyurt halkı, Kıraç halkı kaliteli ürünleri ve markaları internetten arayarak sipariş etmeyecek. Mağazamıza gelen özellikle gençler diledikleri birçok modeli burada bulacak ve satın alabilecek’ açıklaması yaptı.

Giyim sektöründe değişen global trendleri minimal ve özgün modellerle buluşturan ‘Giyim House’ kalite farkını yaşamak isteyenlere geniş ürün yelpazesi ile alternatifler sunuyor. Erkek giyim üzerine hizmet verecek olan mağazada her mevsime uygun sweetshirt, kot ve kumaş pantolon, gömlek çeşitleri, tişört, kazak, kemer gibi trendler yer alıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!