SON DAKİKA

En Son Nokta

GİYİM HOUSE MAĞAZASI’NIN İKİNCİ ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

İş insanı Abdulsamet Telimen’in sahibi olduğu Giyim House Erkek Spor Giyim ve Ayakkabı Mağazası’nın ikinci şubesi seçkin davetlilerin katılımı ile hizmete girdi.

Bilgileri Kopyala
GİYİM HOUSE MAĞAZASI’NIN İKİNCİ ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ
Kategori: Genel - Bu haber 64.536 kez okundu.

İş insanı Abdulsamet Telimen’in sahibi olduğu erkek spor giyim ve ayakkabı mağazası GİYİM HOUSE’ın 2. Şubesi seçkin davetli topluluğunun katılımı ile Esenyurt Meydanı’nda, Han Plus AVM’de hizmete açıldı…

Açılışa Esenyurt’un önemli siyasi isimleri, meclis üyeleri kanaat önderleri ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Açılışa katılan AK Parti Grup Başkanvekili Togay Çoban, yaptığı konuşmada Abdulsamet Telimen’e bol kazançlar dilerken satılan ürünlerin kalitesinin ve çeşitliliğin Esenyurt’ta benzersiz olduğuna dikkat çekti.

Açılışta konuşma yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Harika Yıldırım Öztürk ve Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akdoğan’da Abdulsamet Telimen’e bereketli kazançlar dilerken ikinci şubesinin Esenyurta yakıştığını belirttiler. Öztürk ve Akdoğan, ‘Abdulsamet Telimen kısa sürede Giyim House Mağazasının ikinci şubesini açmayı başardı. Dileriz bu mağazaların sayısı artar.  Giyim House, yeni mağazasında da özellikle erkek müşterilerinin tek bir noktada tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği anlayışıyla ve Esenyurtluların tercihlerine yönelik tasarlanan ürünleriyle moda severleri kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle buluşturacaktır’ açıklaması yaptı.

ABDULSAMET TELİMEN TEŞEKKÜR ETTİ

GİYİM HOUSE erkek spor giyim ve ayakkabı mağazasında kaliteli pantolon, tişört, şort ve ayakkabı modellerinde yeni sezon ürünlerinde fırsat yakalayabilirsiniz.

İşletme sahibi Abdulsamet Telimen, “Yeni koleksiyonumuzu incelemek isteyen herkesi mağazamıza bekliyoruz” açıklaması yaparken açılışa katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!