SON DAKİKA

En Son Nokta

Google CEO’su açıkladı: Yapay zeka geliyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde İnegöl Müteahhitler Derneği (İMDER) tarafından CEO zirvesi düzenlendi. Önemli firmaların CEO’larının katıldığı zirvede, Türkiye’nin ekonomi gündemi konuşuldu. Programa katılan Google Türkiye Ülke Direktörü Bülent Hiçsönmez, “Yapay zeka geliyor” dedi.

Google CEO’su açıkladı: Yapay zeka geliyor
Kategori: TEKNOLOJİ - Bu haber 4.868 kez okundu.

Hotel Park’ta düzenlenen programa Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, firmaların CEO’ları ile müteahhitler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İnegöl Müteahhitler Derneği (İMDER) Başkanı Yusuf Şehitoğlu, “24 Haziran’da bir seçim gerçekleştirdik. Seçim sonuçlarının hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Sektör liderleriyle bir aradayız. Büyümeyi konuşacağız. Güzel bir organizasyon olacak. Mobiliyum’u gezdik, İnegöl ile alakalı değerlerden bahsettik. Organizasyonu destekleyen başta Rauf Bey olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İnegöl Müteahhitler Derneği kurulduğundan beri İnegöl’e katkı sağlamaya çalışıyor. Biz de derneğimizi devraldıktan sonra geniş bir ekip kurduk ve sektörün bir olmasıyla alakalı vizyon koyup çalışmalarımızı sürdürdük. Sektör problemlerinin çözümünün yanı sıra şehrin marka değerinin artırılması, diğer sektörlerin geliştirilmesine de katkı koymamız gerekiyor. Bu noktada buradayız. İnegöl gücünü geçmişinden alan bir şehir. Geçmişinde de ciddi başarılara imza atmış ve gelecek vizyonunu eksiksiz olarak ortaya koyan bir şehir. Türkiye’nin 16. büyük ekonomisi, ihracat fazlası ve 0’a yakın işsizlik oranıyla Türkiye’de örnek bir şehir. Önümüzdeki süreçte bunlara daha fazla katkı sağlamaya çalışacağız. İnegöl birçok değere sahip. Biz bu değerleri daha aktif hale getirmeye çalışacağız. İlk defa bir ilçede CEO zirvesi gerçekleşiyor. İnşallah bundan sonra devamı gelecektir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.