SON DAKİKA

En Son Nokta

Guardiola bombayı patlattı…

Transfer dönemi sona ermiş olabilir. Ancak bu ne kulüpleri ne de dünya basınını durdurmaya yetmiyor. Arsenal’in yeni teknik direktörü belli oldu, üstelik kararı Guardiola verdi. Arsenal’e gidecek Arteta’nın yerine Pep, Andres Iniesta’ya teklif yapacak. Çağlar Söyüncü’nün hayallerini çaldılar. Buffon ve Asamoah ayrılığı açıkladı. İşte Avrupa’dan son dakika transfer dedikoduları…

Guardiola bombayı patlattı…
Kategori: SPOR - Bu haber 216 kez okundu.

Pep Guardiola’nın Arsenal için izin verdiği Mikel Arteta’nın yerine asistan koçluk için Barcelona‘dan ayrılan Andres Iniesta’ya teklifte bulunacağı öğrenildi. Guardiola’nın planına göre Iniesta ilk sezonda sahaya da çıkacak ve oyuncu-koç olarak görev yapacak.

Guardiola onayladı: Arteta Arsenal’de

Arsenal’in pek yakında yeni teknik direktörü olarak Mikel Arteta’yı duyuracağı iddia edildi. Guardiola’nın yardımcısı Arteta’ya izin verdiği öğrenildi. Görüşmede Guardiola’nın Arteta’ya Arsenal’in doğru seçim olduğunu söylediğini belirtildi. Pep, Arteta’nın kariyerine engel olmak istemediğini belirtirken Sporif Diretör Txiki Begiristain da www.baccaratsiteleri.net Arteta’nın gidişine onay verdi. (Telegraph) Goal.com’un haberine göre Mikel Arteta, Arsenal’in teklifini kabul etti. Yahoo’nun haberine göre ise Arteta, Manchester City kulübü tesislerinden ayrıldı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.