SON DAKİKA

En Son Nokta

HALİS KAHRİMAN; ÇAPAN’I ÖVDÜ KADIOĞLU’NU YERDİ!

Deva Partisi ilçe başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Halis Kahriman düzenlediği basın toplantısında önce ki dönem Esenyurt belediye başkanlarından CHP’li Gürbüz Çapan’ı överken AK Partili Necmi Kadıoğlu’nu ise eleştirdi.

Bilgileri Kopyala
HALİS KAHRİMAN; ÇAPAN’I ÖVDÜ KADIOĞLU’NU YERDİ!
Kategori: Genel - Bu haber 23.091 kez okundu.

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanı iş insanı Halis Kahriman ilçe başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. İlçe binası önünde düzenlediği basın toplantısı ile niyetini kamuoyu ile paylaşan Kahriman konuşmasının bir bölümünde yerel siyasete ve deprem konusuna değindi.

Esenyurt beldeyken dönemin belediye başkanının kentin alt yapısını doğru planladığını belirterek Gürbüz Çapan’ı öven Kahriman daha sonra ise AK Parti’den seçilen ve 3 dönem bu görevi yapan isimin (Necmi Kadıoğlu) Esenyurt’un alt yapısına bir şey katmadığını iddia ederek kentin sağlıklı yönetilmediğini ima etti.

KADIOĞLU’NU SUÇLADI

Açıklamalarını sürdüren Kahriman, ‘Bu kentte resmi olarak 973 bin yurttaşımız yaşıyor. Gayri resmi olarak 1 milyon 500 bin insanın yaşadığı iddia ediliyor. Bu kentin alt yapısı, bu kentin üst yapısı yetiyor mu? Hayır.

Eski belediye başkanımız Sayın Gürbüz Çapan beyefendi döneminde 500 bin kişiye göre bu kentin alt yapısı yapılmış. Daha sonra AK Parti’de 3 dönem belediye başkanlığı yapan vatandaş maalesef üzerine bir şey koymamış.

Peki, alt yapısı 500 bin kişiye göre yapılmışsa, 1 milyon 500 bin vatandaşımız yaşıyorsa bunun vebalini kim ödeyecek.

2 yıl önce Esenyurtta yağmur yağdı, sel oldu ve bir yabancı vatandaşımız hayatını kaybetti. Şehir merkezinde. Vicdan bunu kabul eder mi?

Depremden bahsediyoruz. Deprem süresiyle alakalı maalesef bu kentte Allah göstermesin bir deprem olursa vatandaşlarımızın gideceği, barınacağı bir yer yok. 3-5 parsel ayırmışlar insanlar buraya gidecekmiş.

Bu kenti hem eskiden hem de bugün yönetenlere seslenmek istiyorum. Allah göstermesin bir deprem olursa o alanlarda vatandaşlarımız zaruri ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaklar. Bununla ilgili bir çalışma var mı o da yok’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!