SON DAKİKA

En Son Nokta

HARUN KARACA HAFIZA TAZELEDİ

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca dün gece sahurda din adamlarıyla bir araya geldi.

HARUN KARACA HAFIZA TAZELEDİ
Kategori: Genel - Bu haber 193 kez okundu.

İstanbul’un sevilen ve başarılı Milletvekili Harun Karaca dün gece sahur programında Avcılar AK Parti SKM’nin organize ettiği programda din adamlarıyla bir araya geldi.

Karaca, burada yaptığı açıklamada hafızaları tazelerken, ‘1961 yılında bir gazetede manşet şuydu. İstanbul’a suyu getireceğiz. Recep Tayyip Erdoğan 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda aradan geçen 33 yıl sonra bile bu ülkeyi yönetenler İstanbul’a suyu getirememişti. Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları bizler 1994 yılında bu sorunları çözmeseydik İstanbul’un hali ne olurdu?

Sonra ne yaptılar. 2002’de partimizi kurduktan sonra Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz için her zaman tuzaklar kurdular. Parti kapatma davaları, ekonomik krizler, cumhurbaşkanını seçtirmemeleri, 17-25 Aralık oyunları, Gezi olayları ve en sonunda darbe. Ama Türk halkı, millet her zaman arkamızda durdu. Her zaman bize sahip çıktı. Bu gerçekleri göz önüne alarak milletin bir kez daha partimize sahip çıkacağına inanıyorum’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.