SON DAKİKA

En Son Nokta

HARUN ORUÇ, ‘SİZ HİZMET İÇİN GELMEMİŞSİNİZ’

Esenyurt Belediye Meclis Toplantılarına Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ile AK Partili Meclis Üyesi Harun Oruç arasında yaşanan tartışmalar damgasını vurdu.

Bilgileri Kopyala
HARUN ORUÇ, ‘SİZ HİZMET İÇİN GELMEMİŞSİNİZ’
Kategori: Genel - Bu haber 14.652 kez okundu.

Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a 2020 yılı Kasım ayından bu yana çeşitli soru önergeleri veren ve her seferinde önergelerine cevap verilmediğini ve verilen cevaplarında doğru olmadığını belirten Oruç, son meclis toplantısında belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u adeta topa tuttu.

ZAVALLI DURUMDASINIZ

Oruç, ‘Genel Başkanınız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu ilçeye ziyarete geldi. Allah aşkına hangi hizmeti gösterdiniz hiç. İBB’nin yapmış olduğu prefabrikten yapılan kreşi gezdirdiniz. Bir de İBB’nin yapmış olduğu dere ıslah çalışmasını. Sorarım size 2 senedir bu ilçeye ne kazandırdınız.

SÜREKLİ YALAN İFADELER

3 aydır size bazı konularla ve problemlerle alakalı mecliste sorular yöneltiyorum. Bizim dönemizde başlatılan ve ilçenin merkezinde bulunan toplumun temel ihtiyaçlarından biri olan kütüphane inşaatını neden bugüne kadar bitiremediniz. Mecliste sürekli ‘binlerce öğrencisi var bu kentin’ diye yaygara koparıyorsunuz ama bu gençler ve öğrenciler için çok değerli olan kütüphane projesine bir çivi dahi çakmıyorsunuz.

Kasım ayı meclisinden itibaren bu güne kadar çeşitli sorular sordum. Bir tanesi de Namık Kemal Mahallesinde yarım kalan okul inşaatı ile alakalı. 2 yılı geride bıraktık okul bıraktığımız gibi duruyor. Sanırım siz göreve bu ilçeye hizmet etmek için gelmediniz.

Belediyenin karşısında ki camiyi soruyorum. Sürekli önünden geçiyorsunuz. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor. Ocak 1’de bu projeleri bitirecektiniz. Nisan ayına girmek üzeriyiz ama bir çivi çakıp bitirebildiğiniz bir eseriniz yok. Esenyurt halkı bunun hesabını er yada geç size soracaktır’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!