SON DAKİKA

En Son Nokta

HARUN ÖZER, ‘3 YILDA ESENYURT’U 20 YIL GERİYE GÖTÜRDÜLER’

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u kendi vaatleriyle vurdu. Bozkurt’un bu güne kadar verdiği hiçbir sözü tutmadığını belgeleriyle açıklayan Özer, Esenyurtluların bundan sonra da bu yönetimden bir şey beklemediğini belirtti.

HARUN ÖZER, ‘3 YILDA ESENYURT’U 20 YIL GERİYE GÖTÜRDÜLER’
Kategori: Genel - Bu haber 10.593 kez okundu.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetecileri ağırladı. Mevcut yönetimi yerden yere vuran Özer Esenyurt Belediyesi’nde söz verilen ama yapılmayan projeleri madde madde sıraladı. Özer’e, medya tanıtım başkanı Erkan Uzunay, gençlik kolları başkanı Erhan Akdoğan, kadın kolları başkanı Harika Yıldırım Öztürk, belediye meclis üyeleri Gazanfer Karakaş ve Togay Çoban’da eşlik etti.

Başkan Özer 3 yılı şöyle özetledi:

2019-2020-2021 Bütçe Ve Yatırım Performansı

2019 yılı 900 milyon, 2020 Yılı 802 milyon, 2021 yılı 852 milyon bütçeye sahip bir belediyeden bahsediyoruz. 3 Yılda Belediye Kasasına 2 Milyar Para Girmiş ve hiçbir yatırım yapılmamış. Belediye Başkanı 2022 yılı İçin 1 MİLYAR 306 Milyon bütçe yaptı ve biz AK PARTİ Grubu olarak onay verdik. 2022 Yılında da sürekli mazeret üreten ve  hizmet yapmayan bir belediye başkanı ve yönetimi göreceğiz.

Bildiğiniz üzere ESBAŞ şirketi meclis tarafından denetlenemiyor.

ESBAŞ 30,000 milyon ve  17,000 milyon Toplam: 47,000 Milyon TL, Park Bahçeler Müdürlüğü: 10,000 Milyon TL, Ulaşım Müdürlüğü: 10.000 Milyon TL ile toplamda Fen İşleri Müdürlüğü bütçesinden 67.000 Milyon TL diğer müdürlüklere ve şirkete aktarma yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nün bütçesi farklı yerlere aktarıldığı için mahallelerimizin sokakları ve yolları çukurdan ve çamurdan geçilmiyor.

Akraba eş dost yandaş ve yoldaş kazanmayacaktı.

Belediyenin Yerelde Yapmadığı Sosyal Yardımları kaymakamlığımız aracılığıyla yine hükümetimiz yapıyor. Kaymakamlığımıza bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla 120 bin aile dosyasının takibini yapıyor. 2021 yılında toplam  165 Milyon 538 Bin TL vatandaşımıza yardım yapıldı. Aylık ortalama vakıf aracılığı ile 13 Milyon 784 bin TL civarında yardım yapılıyor. Senede 3 defa yapılan sosyal yardımlar pandemi koşulları sebebiyle hükümetimiz bu yardımları yılda 4 defaya çıkardı.

Kreşler

Esenyurt Belediyesi her mahalleye bir kreş projesi vaat edip kreş yapmadığı gibi mevcut kreşlerimizin ücretlerini arttırarak vatandaşlarımızı mağdur etmiştir.  2019’da 400 TL olan kreş ücretleri 2020’de 900 TL’ye çıkarılmıştır. AK Partinin teklifi ve oyları İle 900 TL olan kreş ücretlerini 690 TL’ye İndirdik. Şehit ve gazi ailelerinin çocukları kreş hizmetinden ücretsiz yararlanacak. Kiracı olan ailelerimize %50 indirim ve ev kredisi ödeyen ailelerimizin çocuklarına %50 indirim uyguladık.

STK ‘lara Dernek Yerlerinin Tahsisleri 

Dernek Başkanlarımızla bir araya geldik, tamamının dernek yerlerinin iptalleri hakkında belediye başkanının kendilerine haber vermediğini bizlere ilettiler. Onların bu talebi sonrasında tahsisi bizim dönemimizde bedelsiz yapılan bu yerlere belediye başkanı bedelsiz olmasından dolayı tahsislerin iptalini istedi. AK Parti olarak tahsisi iptal edilmek istenen yerlere aylık metrekaresi 1 TL’den tahsiz yapılmasını mecliste önerdik. Önerimiz oy çokluğuyla meclisten geçti. Hemşerimizin kültürünü, dayanışmayı, paylaşmayı Esenyurt İlçemizde yaşatmayı ve derneklerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.

Esenyurt belediye LOGO ‘su 

Esenyurt’ta her şey bitmiş de 33 yıldır kullandığımız Esenyurt Belediyesi’nin logosunu mu değiştirmek istiyorsunuz. Değiştirilmek istenmesindeki amaç tabelalar ve kıymetli evrakların yenilenmesini sağlamak ve bunun üzerinden birilerine RANT sağlanmak istenmesi mi? Yoksa kendi belediye başkanlarıyla alakalı husumetten dolayı mıdır? 

Esenyurt Üniversitesi Arsası Okul Yerleri. 

2019 seçimlerinde %50’si bitmiş 8 tane okullarımıza 3 yıl geçmesine rağmen belediye tarafından hiçbir şey yapılmamıştır. Esenyurt’taki okul ihtiyaçlarının giderilmesi için Esenyurt Üniversitesine daha önce tahsisi yapılan 25 dönüm  araziyi  AK Parti olarak mecliste tekrar Esenyıurt Belediyesine geçmesini sağladık. Ama aradan uzun bir süre geçmesine rağmen o alanda hiç bir çalışma yapılmadı. Hani Lise Kampüsü yapılacaktı? Sizi engelleyen ne? Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 20’si lise kampüsü olmak üzere toplamda 43 adet okulu en yakın zamanda Esenyurtlu evlatlarımızla buluşturacağız.

3 yıl boyunca borç ve çalıştırmıyorlar edebiyatı yaptı.

Esenyurt Belediye Başkanı Sürekli Kamuoyunu Yanıltıcı Yalan Haberler Yapmaktadır. Esenyurt  Belediyesi’nin  2 milyar 186 milyon 518 bin TL Borcu Var Diyen Belediye Başkanı 2020 nisan ayı  faaliyet raporunda  bildirmiş olduğu kesin mizana göre  Esenyurt  belediyesinin  borcu 724 milyon TL olarak açıklamıştır.

Personele Yapılan Mobing ve İşten Çıkartmalar 

Belediye Başkanı  Seçim vaatlerinde  İşçi Çıkartmayacağını dair Söz Vermesine  Rağmen  Personele Sürekli Mobing Uygulamış Ve 500 Personeli işten çıkartmıştır, Yerine 1000’e yakın Personel Almıştır.

Personel fazlası algısı yapmasına rağmen personel almaya devam etmiştir.

Basın Yayın

Yıllık 7.500.000 Tl  Bütçesi Olan Müdürlüğün 3. Ayında Ödeneği Bitirip , Encümenden  Artı          5 Milyon  Tl  Ek Bütçe İstenerek  12 Milyon 500 Bin Tl  Harcama Yetkisi Alınmıştır, Meydanlara Kurmuş Oldu Dev  Led Ekranlarla Yalan Algı  Ve   Reklam Yapmaktadır.

Basın yayın bürosunda küçük bir  odada 32 personel çalıştırılmakta akşama kadar algı yönetimi oluşturmak adına Esenyurtluyu yanıltmak adına algı üretiyorlar.

CHP’nin yalan, algı ve kara propagandası

Esenyurt Ve Esenyurtlu’nun hayrına olan meclis  çalışmalarında AK Parti olarak meclis gündeme gelen  Kararların %90  EVET   % 10 HAYIR  yönünde karar verdik. Bu yönetim beceriksizliklerini örtmek İçin yalan algı yaparak AK Parti bizi çalıştırmıyor diye broşür basarak sokak sokak dağıtıyor. CHP ilçe örgütü resmi hesabında vefat eden fizyoterapist Ferhat Alikan  üzerinden ‘’İş bulamayan öğretmen intihar  etti’’ şeklinde paylaşım yaparak bir YALAN bilgiyi daha kamuoyu ile paylaşmıştır. Aile baskısı ile CHP’nin kurumsal hesabından bu paylaşım kısa bir süre sonra kaldırılmıştır. CHP Esenyurt’ta maalesef çalışmalarını yalanlar üzerine kurmaktadır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.