SON DAKİKA

En Son Nokta

HARUN ÖZER: ESENYURT HAZIR, İSTANBUL HAZIR

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Pazar günü Nef Stadyumu’nda gerçekleşecek olan “Birlik İrade Zafer” programı öncesinde Esenyurt ilçe başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette önemli açıklamalar yapan İlçe Başkanı Harun Özer, Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem Esenyurtta hem de İstanbul’da çok ciddi oy alacaklarını belirtti.

Bilgileri Kopyala
HARUN ÖZER: ESENYURT HAZIR, İSTANBUL HAZIR
Kategori: Genel - Bu haber 17.337 kez okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 27 Kasım’da Nef Stadyumu’nda gerçekleşecek olan “Birlik İrade Zafer” programı öncesinde Esenyurt AK Parti teşkilatında yoğun çalışma başlatıldı.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer önderliğinde başlatılan ve üç kademe teşkilatının da katılım sağladığı çalışmada, Sandıklarda görev alacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarıyla aranarak düzenlenecek olan program hakkında detaylı bilgiler verildi.

KABAKTEPE ‘SİYASET BUGÜNÜ YÖNETMEK VE GELECEĞİ TASARLAMAKTIR’

Teşkilat mensuplarının yoğun çalışmaları devam ederken AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul İl Kadın kolları Başkanı, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları İlçe Teşkilatına sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Ana kademesiyle, Meclis Üyeleriyle kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla yapılan çalışmanın birlik ve beraberliği simgelediğini ifade eden İl Başkanı Kabaktepe, “Esenyurt Güçlü, İstanbul Güçlü, Türkiye Güçlü” diyerek tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

SANDIK YÖNETİM KURULU TEK TEK ARANDI

Sandıklarda görev alacakların tek tek arandığı çalışma programında konuşma yapan İlçe Başkanı Harun Özer; “Davasına inanmış bir liderin ve millete hizmeti görev bilen Bir teşkilatın önünde hiç bir kuvvet duramaz. Bu Anlayışla Teşkilatımızın büyük gücüyle 27 Kasım’da Nef stadyumunda Birlik İrade ve Zafer Nidalarımız; Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan ve Tüm sandık görevlilerimizle beraber 2023’ün Kutlu yürüyüşüne BİSMİLLAH Diyerek Esenyurt’tan başlayacağız. Bizleri ziyaret ederek onurlandıran ve heyecanımızı paylaşan il başkanımıza ve emek veren teşkilatımızın tüm kademelerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Özer konuşmasını “Esenyurt Hazır, İstanbul Hazır, sözleriyle bitirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!