SON DAKİKA

En Son Nokta

HASAN AKGÜN’ÜN ‘KANKAMI KURTARMALIYIM’ ÇIRPINIŞLARI..!

Sel felaketi bölgesinde bulunmak yerine tatilde olmayı tercih eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu büyük tepki çekmişti. İmamoğlu’nu her zaman olduğu gibi savunmak yine kankası Hasan Akgün’e düştü. Detaylar yazımızda…

Bilgileri Kopyala
HASAN AKGÜN’ÜN ‘KANKAMI KURTARMALIYIM’ ÇIRPINIŞLARI..!
Kategori: Genel - Bu haber 10.798 kez okundu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün; ‘Haramidere yatağına imar iznini kim verdi? Asıl sorulması gereken budur’ açıklaması yaptı.

Bu AÇIKLAMANIN altında yatan neden aslında danışmanlığını yaptığı kankası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef tahtasından uzaklaştırmak, konuyu farklı noktalara çekmek. Bakın Ekrem İmamoğlu ne zaman zor durumda kalmışsa Hasan Akgün peşinden hemen onu öven, destek mahiyeti taşıyan açıklama yapmıştır. Kar felaketinde ‘balıkçı’ mevzusunda da olduğu gibi.

Dönelim Hasan Akgün’ün açıklamalarına;

Öyle ki sorduğu sorunun cevabını iyi bilen ama korktuğu için detayına giremeyen, konuyu farklı noktalara çekmeyi amaçlayan bir açıklama olmuş. En azından ben öyle düşünüyorum.

Hatırlayalım;

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt 2020 yılının Haziran ayında sel felaketi sonrasında ziyaret ettikleri Pınar Mahallesi’nde vatandaşlara bu yaz (2020) tüm bu sorunları çözeceğiz SÖZÜ vermişti. Aradan tam 25 ay (2 yıl) geçti. Oldukça uzun bir süre. Verilen hiçbir söz tutulmadı.

Hasan Akgün doğal olarak kankasının verdiği sözleri TUTMAMASINI sorgulamak yerine dereye kimlerin imar ve iskan verdiğinin hesabını sormuş.

LAMI CİMİ YOK;

Esenyurt Pınar Mahallesi’nden geçen DERENİN yarattığı sorunları 2 yıl önce çözeceğiz diye söz verenler kadar o bölgeye İMAR ve İSKAN verenlerde suçludur.

Dereye İMAR ve İSKAN verenler kadar halka 2 yıl önce ‘bu yaz sorunu çözeceğiz’ diyerek sözlerini yerine getiremeyen SİYASETÇİLER de suçludur…

CEVABINI BEKLİYORUZ SAYIN AKGÜN!

Hasan Akgün son zamanlarda burnunu her meseleye sokmaya argo tabirle her olaya SALÇA olmaya başladı.

Kankası Ekrem İmamoğlu’nu sıkıntılı dönemlerde ferahlatmak adına her türlü aksiyonu gerçekleştirmeye çalışıyor. Sağlıklı bir muhalefetle karşılaşmadığı için MEYDANI BOŞ BULDU’ğunu düşünerek hemen her konuda ATARLI-GİDERLİ açıklamalar yapıyor.

Bu açıklamayı yaparken korktuğu için detaylara gir(e)miyor..!

Sorgulamaya başlayalım;

*Hasan Akgün açıklamasında ‘Haramidere’yi rant uğruna kim değiştirdi? Değişen Haramidere yataklarına 50-60-70 katlı binaları, beton yığınlarını kim yaptı? Esas sorulması gerek soru bu’ diyor. Ama kastettiği kişi yada kişilerin, kurumların isimlerini ver(e)miyor. Korkma Akgün, yüreğin yetiyorsa kimler ne açtı, nereyi açtı, ne rant elde etti açıkla. Söz, noktasına virgülüne dokunmadan konuyla ilgili yapacağın detaylı her açıklamayı yayınlayacağım.

* Sana önemli bir soru daha; Bahsedilen bölgede ciddi imar sıkıntıları var doğru. Peki, her konuya SALÇA olan siz Sayın AKGÜN bu konuyla alakalı bu güne kadar hangi hukuki yöntemi harekete geçirdiniz? 30 yıllık belediye başkanlığı döneminizde bu güne kadar nerede bu konuda bir açıklama yaptınız ya da gündem yarattınız? ‘Beni IRGALAMAZ, bu konu benim mevzum değil’ diyorsan, adama sorarlar farklı bir ilçede ki problemle alakalı neden topa giriyorsun, açıklama yapıyorsun? Haramidere’de bahsettiğiniz gibi ranta dayalı, hukuksuz İMAR ve İSKAN çalışmaları yapılmışsa senin il başkanlığın, ilçe başkanlığın bahsettiğin süreçte (geçmişte) ve bugün hukuki anlamda ne yaptı? Esenyurt Belediye Başkanlığı görevini sürdüren dönemin ilçe başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve SİZ Hasan Akgün bahsettiğiniz yanlışlarla alakalı geçmiş dönemde açmış olduğunuz bir mahkeme var mı?

Hemen her konuda olduğu gibi Hasan Akgün’de gazetecileri hedef gösterme çabası içerisine girmiş.

Oysaki artık günümüz siyasetçileri anketlerde ‘güven vermeyen’ olarak anılıyor. Bolca vaatte bulunurlar, vaatlerin büyük bir bölümü boştur. Büyük bir kısmı hayata geçirilemez. Muhalefetteyken sunduğu vaatlerle iktidar yıllarında yaptıkları gerçekleştirdikleri arasındaki açı hayli geniş. Bu bilimsel gerçeklik dolayısıyla kankasını kurtarmak için devreye girmiş Akgün. Farkında mı bilmiyorum ama geçmiş dönemlerde ki sempatikliği artık yerini iticiliğe ve güvensizliğe bıraktı. Ekrem İmamoğlu’nun kendi mahallesinde maruz kaldığı linçten kurtarmak için partisi CHP ile karşı karşıya gelmeye bile hazır.

Vatandaş artık boş tartışmalar ve boş iddialara değer vermiyor. Güven ve samimiyet istiyor. Dilerim Akgün yaptığı saçma açıklamalardan ve özellikle mecliste ki saldırılarından vaz geçer ve umut veren heyecanlandıran çalışmalara imza atar…

EMİN BEYAZ: ANAHTAR GAZETESİ/ENSONNOKTA GENEL YAYIN YÖNETMENİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!