SON DAKİKA

En Son Nokta

İBB YÖNETİMİ TÜKENMEZ CAMİYİ YAPMAK İSTEMİYOR MU?

Avcılar AK Parti ve MHP ilçe teşkilatı Ahmet Tükenmez Camiyi İBB’de veto eden Ekrem İmamoğlu’nu protesto etmek için Cuma namazı sonrasında bir eylem gerçekleştirdi.

İBB YÖNETİMİ TÜKENMEZ CAMİYİ YAPMAK İSTEMİYOR MU?
Kategori: Genel - Bu haber 15.148 kez okundu.

Eylemi provoke etmek isteyen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli protesto yapılan bölgeye giderek eylemi gerçekleştiren AK Partililerden mikrofonu kapmak istedi. Tabi bunu başaramadı.

Sonrasında etrafına topladığı gazetecilere açıklamalar yaparak kendi iddialarını aktardı.

Gazetecilik meslek ilkeleri gereği haberi ilk kez duyuran biri olarak takipçisi olmayı sürdüreceğim. Yaptığı basın açıklamasında samimi beyanlarda bulunmayan Avcılar belediye başkanı Turan Hançerli’ye SOSYAL MEDYA platformlarından bir takım sorular yöneltmek isterim.

1-) Ekrem İmamoğlu bu güne kadar Avcılar girişinde bulunan Tükenmez Cami ile alakalı resmi olarak ‘Buraya cami yapacağım’ açıklaması yapmadı. 4 yıllık sürecini tamamlayan siz ve İBB başkanı Ekrem İmamoğlu bu camiyle alakalı bu güne kadar her hangi bir adım atmadınız. Aksine Sayın İmamoğlu’nun bu camiyi sizinle birlikte yerinden kaldırmaya ve karşı mahallede (Üniversite tarafında-iddia bu yönde) bir yer planladığı iddiası var. Ekrem İmamoğlu’nun 7 Ekim 2022 tarihi öncesinde konuyla alakalı bir twiti yada konuyla ilgili bir törende yaptığı konuşmasının videosunu kamuoyu ile paylaşınız.

2-) Müftülüğü mevcut yerinden kaldırmak isteme nedeniniz nedir? Müftülüğü madem istemiyorsunuz (bu haddinize değil) bu güne kadar müftülüğe bir yer yapıp tahsisi edemez miydiniz? Böyle bir çabanız olsaydı samimi olduğunuz ortaya çıkardı.

3-) Silivri depremi 26 Eylül 2019 tarihinde oldu. O günden beri SAMİMİ olsaydınız cami inşaatına çoktan başlar temelini atmış olurdunuz.

4-) 2019 yılında yıkılan cami ile alakalı neden bugüne kadar konuşmadınız ve hamle yapmadınız? AK Parti harekete geçtiğinde neden gündeme getirme gereği duydunuz?

5-) İBB’nin HAZİNE’den istediği yerler var. İstanbul AK Parti teşkilatının da İBB’den istediği yerler mevcut. İBB meclisinde Avcılar ve Çobançeşmede ki iki yerle alakalı TAKAS gerçekleşirken bu durum neden sonrasında VETO edildi? Grup sözcünüzün ‘bunu tabanımıza anlatamayız’ açıklaması var mı?

6-) Cami yeri kimin? AHİ’lik programında bizim (benim) Avcılar Belediyesi’nin demiştiniz. Bunun YALAN olduğunu yazmıştım. Siz dün ‘camiyi İmamoğlu yapacak. Burası İBB’nin mülkiyetinde olan bir yer’ beyanında bulundunuz. Yer sizin değilken AHİ’lik programında insanların yüzüne baka baka neden YALAN söylediniz?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.