SON DAKİKA

En Son Nokta

İLANLI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Esenyurt’un tanınmış iş insanı Aziz İlnalı’nın kardeşi Mehmet İlanlı hayatını Nilgün Atlı ile birleştirdi. Esenyurt Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah akdi töreninde genç çiftin şahitliklerini önemli isimler yaptı.

Bilgileri Kopyala
İLANLI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Kategori: Genel - Bu haber 6.212 kez okundu.

Esenyurt Nikah Salonu’nda gerçekleşen Nikah Akdi töreninde genç çifti, İlanlı ve Atlı ailelerinin fertleri ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Mutlu çiftin şahitliklerini, ilçe kaymakamı Vural Karagül, İBB mezarlıklar müdürü Zeki Kazdal, iş insanları Emin Direk ve Davut Direk birlikte gerçekleştirdi.

Nikah akdi törenine genç çiftin aile ve dostlarının yanı sıra Esenyurt’un önemli isimleri de katılarak İlanlı ve Atlı ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

KAYMAKAM KARAGÜL İKİ AİLEYİ TEBRİK ETTİ

Nikah akdinin ardından gelin Nilgün Atlı’ya evlilik cüzdanını teslim eden ilçe kaymakamı Vural Karagül genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Mehmet ve Nilgün önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek İlanlı ve Atlı ailelerini tebrik etti.

AZİZ İLANLI TEŞEKKÜR ETTİ

Damadın abisi iş insanı Aziz ilanlı nikah akdi törenine katılan misafirleriyle tek tek ilgilenirken uzaktan ve yakından gelen tüm akrabalarına ve dostlarına teşekkür etti. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen İlanlı, ‘Her ikisine de ömür boyu mutlu olmalarını temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum. Bizi bugün kırmayarak yanımızda olan ilçe kaymakamımız Vural Karagül’e, İBB mezarlıklar müdürü Zeki Kazdal’a, iş insanları Emin Direk ve Davut Direk’e, meclis üyemiz Aytaç Özer’e, gazeteci dostumuz Emin Beyaz’a, uzaktan ve yakından gelen tüm akraba ve dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum’ diyerek ailesini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!