SON DAKİKA

En Son Nokta

İMAR YOLSUZLUKLARI GÜNDEMİ MEŞGUL ETMEYE DEVAM EDİYOR

Esenyurt ve Avcılar’da ki imar yolsuzluklarını sürekli gündeme getirdik. Getirmeye de devam edeceğiz. Detaylar yazımızda..!

İMAR YOLSUZLUKLARI GÜNDEMİ MEŞGUL ETMEYE DEVAM EDİYOR
Kategori: Genel - Bu haber 10.820 kez okundu.
Uzun bir süredir hem Avcılar, hem de Esenyurt’ta ki imar yolsuzluklarıyla alakalı ciddi haberleri kaleme alıyor gündem olmasını konusunda paylaşımlar yapıyorum.
Haberler sonrasında devletin savcılarını, hakimlerini ve ilçe kaymakamlarını göreve davet ederek iddiaların araştırılmasını, iddia edildiği gibi varsa yolsuzluk gerekeni yapmalarını talep ediyorum. Gazetecinin yapması gereken yöntemlerinin dışına çıkmadan, ilkeler ve kanunları dikkate alarak ilçelerde yaşanan İMAR YOLSUZLUKLARINI kaleme almayı sürdüreceğim.
Sürekli ulu orta çeşitli ortamlarda gazetecileri hedef tahtasına oturtturan, ‘ama şunu da yazmadın’ ‘bu konunun devamı gelmedi’ gibi S I Ğ yorumlarda bulunanların ne hikmetse ‘İMAR’ konusunda sesleri çıkmıyor.
Bu durumu şöyle ifade etmek gerekiyor. Belediyelerle organik yada inorganik bağlantıları var. Belediye BAŞKANLARI ve yardımcılarıyla kötü olmak istemiyorlar. Belediyelerden aldıkları ihaleler var. Ya da belediyelerde İMAR müdürlüğü ile işleri söz konusu..!
Birde, siyasi parti ilçe başkanlarına değinmek lazım.
AK Parti
CHP
MHP
İYİ Parti
HDP
DEVA
Gelecek
BBP
Saadet Partisi
Yeniden Refah Partisi
Demokrat Parti
Memleket Partisi
HÜDA PAR ve diğerleri.
İlçelerinizdeki problemleri sürekli gazeteciler mi gündeme getirecek.
Hep gündemi bizler mi belirlemek zorundayız. Şöyle geriye dönüp bir bakın ilçenizde ki hangi problemi yada problemleri kamuoyunda gündem yapmayı başardınız. Hem Esenyurt, hem de Avcılar’da ki problemler ARŞA çıktı. Hangisini bugün ilçelerde tartışılır hale getirdiniz..?
1-) İnsanlar, GAZETECİLERİ hedef tahtasına oturturken önce kendilerini bir süzgeçten geçirip sorgulamalılar.
2-) İmar yolsuzluklarına bulaşanlar şunu iyi bilsin ki zamanı geldiğinde yaptıklarının hesabı sorulur.
Unutmayın ki devlet her daim 18 yaşındadır. Attığınız imzalar ve yaptığınız yolsuzlukların yanınıza kar kalacağını zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Bir mutlaka birileri gelir, kulağınızdan tutar ve sizi yargı karşısına çıkarır.
HABER: EMİN BEYAZ-ENSONNOKTA GENEL YAYIN YÖNETMENİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.