SON DAKİKA

En Son Nokta

Instagram’da profili herkese açık olanlar bugünden itibaren…

Herkese açık profil kullananları sevindirecek haber Instagram’dan geldi. Artık sizi takip eden, fakat sizi takip etmesini istemediğiniz kişileri, kalp kırmadan takipçilerinizden çıkarmak mümkün.

Instagram’da profili herkese açık olanlar bugünden itibaren…
Kategori: TEKNOLOJİ - Bu haber 4.872 kez okundu.

Öncesinde bunu yalnızca engelleyerek yapabiliyordunuz. Engellediğinizde ise, sizin engellediğiniz kişinin profilini göremediğiniz gibi o da sizinkini göremiyordu.

Yeni yöntem ile karşı tarafa haber gitmeden takipçileriniz arasından çıkarmak mümkün. Bu yöntem ile kişi profilinizi görmeye devam edecek fakat sizi takip etmiyor olacak. Şimdilik yalnızca gizli hesaplarda olan yenilik, kısa süre sonra tüm hesaplarda olacak. Yeniliğin gelip gelmediğini öğrenmek için uygulamayı güncellemenizde yarar var.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.