SON DAKİKA

En Son Nokta

İrfan Saruhan’dan Feth-i Aşk

Siren gurubunun solisti İrfan Saruhan yeni video klibi Feth-i Aşk ile büyük ilgi görüyor.

İrfan Saruhan’dan Feth-i Aşk
Kategori: Genel - Bu haber 418 kez okundu.

Genç şarkıcı İrfan Saruhan, Feth-i Aşk şarkısıyla İstanbul’u ve aşkı bir arada bizlere sunarak bizi hem tarihte yolculuğa hem de aşkın saflığında dolaşmaya davet ediyor.

Fatih Sultan Mehmet, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’u fethettiğine 20’li yaşlarındaydı. ‘Ya ben İstanbul’u alırım ya da İstanbul beni’ diyerek yola çıkan Fatih, İstanbul’u fethedip adını dünya tarihine yazdırdı. Ve o İstanbul ki bugün birçok aşka, hüzne ve mutluluğa tanıklık ediyor.

Genç şarkıcı İrfan Saruhan, her sene 29 Mayıs’ta kutlanan İstanbul Fethi etkinlikleriyle aynı tarihlerde yayınladığı Feth-i Aşk şarkısıyla İstanbul’u ve aşkı bir arada bizlere sunarak bizi hem tarihte yolculuğa hem de aşkın saflığında dolaşmaya davet ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.