SON DAKİKA

En Son Nokta

İŞ İNSANI SEYİTHAN İZSİZ’DEN ADAYLIK SİNYALİ

Esenyurt İl Dernekler Birliği kedilerine burs katkısı sunan iş insanı Seyithan İzsiz’i yeni açtıkları birlik merkezinde ağırladı. Sorulan bir soru üzerine ‘arkadaşlarımızın büyük bir bölümü bizi parlamentoda görmek istiyor’ yorumunda bulunan İzsiz böylece resmi olarak ilk defa milletvekili adaylığına göz kırptığını belirtti.

Bilgileri Kopyala
İŞ İNSANI SEYİTHAN İZSİZ’DEN ADAYLIK SİNYALİ
Kategori: Genel - Bu haber 12.456 kez okundu.

Esenyurt İl Dernekler Birliği iş insanı Seyithan İzsiz’i yeni hizmete açtıkları birlik merkezinde ağırladı. Bu güne kadar il derneklerine gıda yardımı gibi birçok yardımda bulunan İzsiz, il dernekleri bünyesinde bulunan derneklere 250 kişilik burs söz verdi. İzsiz’e bu güne kadar yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür eden birlik başkanı Orhan Onur, ‘Seyithan beye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine ne zaman gitsek bizi geri çevirmedi. Gıda yardım, burs yardımı ne istersek yanımızda durdu. 54 ilden oluşan bir il dernekler birliğiyiz. Toplumuza dokunmak adına bir takım çalışmalar yapıyoruz. Seyithan İzsiz daha önceki etkinliklerimizde 250 öğrencimize burs vereceğini söyledi. Bu sözünün arkasında durdu ve bugün bizde kendisine teşekkür etmek için davet ettik. Burada ayrıca harika bir toplantı salonu ve dernek merkezini hayata geçirdik. Bize bu imkanı sağlayan Paçacı Remzi işletmecileri Remzi bey ve ortağına teşekkür ediyorum’ dedi.

EĞİTİM İÇİN HER ZAMAN VARIM

Kendisinin de STK’lar içerisinden geldiğini ve bu nedenle derneklerin yaşadığı problemlerini çok iyi bildiğini belirten iş insanı Seyithan İzsiz, ‘Çocuklarımız bizlerin geleceği. Edirne’den Hakkâri’sine kadar her bir köşesi şehitlerin kanlarıyla yoğrulmuş topraklarımız. Bundan dolayı bu ülkeye ve gençlerimize sahip çıkmalıyız.

Dikkatli olalım tabi. Özellikle sosyal medya çocukların gelişimi için çok olumsuz etkileyen bir mecra oldu. Hanginize sorsam salih, başarılı, sağlıklı, örf ve adetlerini bilen ve yaşayan çocuklar isteriz. Rabbim bize böyle evlatlar nasip etsin.

Hepimizin sorumluluğu var. Hepimiz bir aileyiz. Yıllardır birlikteyiz. Hepimiz bir birimizin yaşamını biliyoruz. Bende çok meşakkatli yollardan geçtim. Gayret sarf ettik cenabı Allah verdi. Bizimde sorumluluğumuz var. Olası bir imkanı Rabbim dağıtmamızı istiyor. Böyle bir yaşam sürmemiz gerekiyor. Bende sivil toplum örgütlerinin merkezinden geldiğim için sizlerin ihtiyacını çok iyi biliyorum. Karınca kararınca elimden gelen ne varsa yapmaya çalışıyorum. Özellikle eğitime yapılacak hizmeti çok değerli buluyorum. Sivil toplum insanlara ulaşabilmemizin yoludur. Sağlıklı yapılar oluşturduğumuzda insanlara dokunmamız daha sağlıklı olacaktır.

1000 ÖĞRENCİYE BURS

Delta Holding olarak bu sene 1000 öğrencimize burs vermeyi hedefliyoruz. İl derneklerimiz, muhtarlar, kamu kurumları, cami cemaatlerimiz var. Kişisel olarak ulaşanlar olacak. Özellikle ihtiyaç sahiplerini tercih etmenizi rica ediyorum. İl derneklerimize 250 kişilik bir kontenjan ayırdık. Sizlerle birlikte olmak gerçekten benim için çok anlamlı.

ARKADAŞLARIM İSTERSE ADAYIM

Bir gazetecinin ‘bu kadar yardımı yapmanızın, il dernekleriyle sürekli bir araya gelmenin nedeni siyasi hedefler mi’ sorusunu yanıtlayan Seyithan İzsiz, ‘Çevremizde ki insanlarımız, dostlarımı ile her bir sofraya oturduğumuzda, her bir etkinlikte ve ortamı paylaştığımızda konu dönüp dolaşıp siyasete geliyor. Biraz politik olmamızdan kaynaklanıyor. Ben de bu ortamlarda soruyorum ‘sizler beni parlamentoda görmek istiyorsanız ben de bu hizmete varım. Görmek istemiyorsanız yerimizde oturup işimize bakalım’ diyorum. Bu günde soruyorum. ‘Beni parlamentoda görmek istiyor musunuz?’ Arkadaşlarımızda seninleyiz diyorlar. Durum böyleyken 7 yaşında dağ köyünden şehir merkezine gelmiş, 8 yaşında okula gitmiş, 1993 yılından beri bu bölgede yaşayan, 1994 yılında İstanbul İktisadı ve İdari Bilimler Fakültesini kazanmış ama parasını ödeyememiş bugün geldiği yere tırnaklarını kazıya kazıya gelmiş biri olarak diyorum ki eğer Rabbim nasip ederse bizi hizmet etmeyi nasip ederse bu göreve talibim. Rabbim takdir etmezse işimize gücümüze bakarız’ diyerek siyasetteki düşüncesini paylaştı.

Program sonunda iş insanı Seyithan İzsiz’e il derneklerine sunduğu katkıdan dolayı plaket takdim edildi.

ÖZEL HABER: EMİN BEYAZ

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!