SON DAKİKA

En Son Nokta

İsmail Demir Altay tankındaki son durumu açıkladı

Altay Tankı projesiyle ilgili son durumu paylaşan Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, “Bir alternatif motor konusunda uzlaşmaya varıldı” dedi.

Bilgileri Kopyala
İsmail Demir Altay tankındaki son durumu açıkladı
Kategori: Genel - Bu haber 10.769 kez okundu.

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Altay tankıyla ilgili son durumu paylaştı.

Altay Tankı’nın imalatıyla ilgili hiçbir sorunun olmadığını vurgulayan Demir, alternatif motor konusunda uzlaşmaya varıldığını belirterek “Güç grubu yerli tank motorunun şu anda test makinası bağlandığını, test çalışmalarının başladığını söyleyebiliriz. Yani yerli motorda bir aşamaya vardık.

Transmisyon artırma sistemleri onun akabinde devreye aldık. Tabi bu testler falan belli bir süre alacak. Bu arada daha önce de belirttik. İşte bu alternatif kaynak bulma konusunda da adımlar olumlu idi. Bu salgın sürecinin bu temaslara biraz etkisi oldu ama bir alternatif motor konusunda da uzlaşmaya varıldı. Onun da yine testleri, entegrasyon süreci devam edecek” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!