SON DAKİKA

En Son Nokta

İSTANBUL’UN VE ESENYURT’UN PROBLEMLERİNİ AK PARTİ ÇÖZER

Esenyurt AK Parti 5. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanı seçilen Harun Özer mazbatasını alarak çalışmalarına başladı. “AK Parti demek millet demek” diyen Özer, ‘Halkımız biliyor ki Türkiye’nin, İstanbul’un ve Esenyurt’un sorunlarını çözerse AK Parti çözer’ açıklaması yaptı.

Bilgileri Kopyala
İSTANBUL’UN VE ESENYURT’UN PROBLEMLERİNİ AK PARTİ ÇÖZER
Kategori: Genel - Bu haber 14.324 kez okundu.

Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatında Yasir Çelik’in yerine kongrede seçilen Harun Özer mazbatasını alarak çalışmalara başladı.

Yasir Çelik’in göreve devam etmeyeceği kararının ardından Esenyurt İlçesi’nde uzun zamandır ilçe başkanlığı konusunda arayış içerisinde olan AK Parti Genel Merkezi, kararını partinin sevilen ismi meclis üyesi Harun Özer’den yana kullanmıştı.

Harun Özer’in ilçe başkanı tercihi AK Parti’de sevinçle karşılanırken 5. Olağan kongrede coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Kongre sonrasında çalışmalarını hızlandıran Harun Özer bir taraftan ziyaretleri ve tebrikleri kabul ederken diğer taraftan listeye alamadığı isimleri ziyaret ediyor. Onlarla gelişen süreci paylaşan ve liste konusunda yaşanan bazı problemleri aktaran Özer, büyük bir aile olduklarını ifade ederken birlikte çalışacaklarını ve bu ilçeyi bir kez daha AK Parti ailesine katacaklarını anlatıyor.

İLK HEDEF 2023

Birlik, beraberlik içerisinde çalışmalarını başarıyla sürdüreceklerini belirten Özer, ‘Esenyurt’ta işimiz gerçekten zor. 15 yıl yönettiğimiz Esenyurt’a seçimin ardından teşkilat olarak zor bir süreç geçirsek de kısa sürede toparlanarak Esenyurt için başarılı projeleri hayata geçirmeyi başardık.

Devlet kurumları ile istişare içerisinde çalışarak bundan sonrada kentimizin yararına alınabilecek tüm kararların takipçisi olacağız.

STK’larımızla, esnafımızla, mahalle muhtarlarımız ve medya mensuplarıyla ilişkilerimizi sürdürerek organizasyonumuzun içerisine dahil etmeye çalışacağız.

ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI

Zaman zaman sosyal medya hesaplarından kırgınlıklarını ifade eden partililerinin gönlüne dokunacaklarını belirten Harun Özer, ‘Artık kırgınlıkları bir kenara bırakma zamanı. Ben birlik ve beraberliğimiz için elimden gelen her şeyi yapacağım. ‘Şu kötü, bu bizi küstürdü, bizi uzaklaştırdılar, kırgınım’ gibi yaklaşımları bir kenara bırakıp önce 2023 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha seçtireceğiz. İnşallah bu zaferimizin hemen ardından İstanbul’un en büyük ilçesi Esenyurt’umuzu bir kez daha AK Parti ailesine katacağız. Benim bundan hiç şüphem yok. Ekip arkadaşlarıma ve bizi bugüne kadar hiç mahcup etmeyen milletimize güveniyorum.

HERKESİME ULAŞACAĞIZ

Esenyurt Türkiye’nin en büyük ilçesi. Bu anlamda sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Parti içi çalışmalarımızda üyelerimize ulaşmayı devam ederken, onlarla hareket etmeyi önemseyeceğiz. Mahalle başkanlarımızla mahallelerde ki problemlere anında müdahale edeceğiz. İnsanların acı günlerinde yanlarında olacağız, mutluluklarında yalnız bırakmayacağız. Göreceksiniz herkese dokunup sarılacağız, kucaklaşacağız.

SORUNLARI AK PARTİ ÇÖZER

Halkımız 19 yıldır biliyor ki Türkiye’de, İstanbul’da ve Esenyurt’ta oluşabilecek sorunları AK Parti çözer. AK Parti’de siyaset yapmak çok kıymetli. Teşkilatlarımız bir aile ve bu aile her daim bir arada olacak. AK Parti demek millet demek. AK Parti’nin milletin kendisinin kurduğu, bu günlere taşıdığı ve 19 yıldır her seçimde eksiksiz desteklediği bir millet hareketidir. Milletimiz, AK Parti’ye 2023’e yürümesine izin verdi ama sadece 2023 değil, bu millet bize 2053 vizyonunu ortaya koyma hakkını da verdi. AK Parti ailesi 11 milyon 350 bin üyesiyle çok büyük ve güçlü bir aile. Her geçen gün bu ailemizin sayısı daha da artacak. Üyelerimizle Türkiye’yi 2023, inşallah 2053’e taşıyacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!