SON DAKİKA

En Son Nokta

İşte ‘kedicik’ ile ‘aslan’ların kod isimleri ve görevleri!

Adnan Oktar Suç Örgütü mensuplarının kod isimleri ve örgüt içindeki vazifeleri deşifre oldu. Erkek örgüt üyelerinden Yusuf Erkan Özoğuz’un kod isminin “Yasef” olması özellikle dikkat çekti.

İşte ‘kedicik’ ile ‘aslan’ların kod isimleri ve görevleri!
Kategori: Genel - Bu haber 547 kez okundu.

Adnan Oktar Suç Örgütü hakkında 235 gözaltı kararı verildi ve bu isimlerden 186’sı gözaltına alındı. Başta örgütün 2 numarası olan Tarkan Yavaş olmak üzere 50 yakın isim her yerde aranıyor. Sosyal medyada örgütün propagandasını yapan isimler birer birer tespit edilirken, yurt dışına kaçan örgüt üyelerinin Türkiye’ye getirilmesi için çalışmalara başlandı. Gözaltına alınan 235 örgüt mensubunun emniyet kayıtlarında ise ilginç detaylar yer alıyor. İşte gelen son bilgilere göre bazı örgüt üyelerinin kod ismi ve örgüt içindeki vazifeleri:

Ulviye Didem ÜRER

Kod ismi: Dido. Adnan Oktar’dan sonra örgütteki iki numara. Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber yaşar. Her konuda Adnan Oktar’ın “ben olmazsam ona sorun” dediği kişi. Adnan Oktar adına sözcü olarak konuşabilir. Örgütteki hücre sisteminin dışında olan ve her bilgiyi bilen 5 kişiden biridir. Çeşitli erkeklerin örgüte faydalı hale gelmesi için sosyal hesapları üzerinden flört eder.

Tarkan YAVAŞ

Kardeşler grubunun baş yöneticisi, Adnan Oktar adına sözcü olarak konuşabilir. Kardeşler grubunun en üst düzey yöneticisi. Dragos ismi verilen örgüt merkezinde yaşar. Adnan Oktar adına, onun sözcüsü olarak konuşabilir. Hukuk dahil her konuda bilgi sahibidir ve inisiyatif kullanabilir.

Merve BÜYÜKBAYRAK

Kod ismi: Fevzi. Kandilli’deki Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile birlikte yaşar. Yönetici bacıdır. Adnan Oktar’ın özel işleri dahil, hukuk, Dragos’a para akışı, takip edilmesi gereken her türlü dosya, kiralanacak veya satın alınacak evlere karar verilmesi ve grup evlerinde kalan bacılar ile ilgili işleri takip eder, yönetir. Dijital ortama çok fazla örgüt hakkında bilgi yükler ve bunları şifreli dosyalarda tutar. Dragos’taki kasayı yönetir. Örgütten ayrılanlara karşı yürütülen iftira ve itibarsızlaştırma kampanyasının içeriklerini oluşturur.Örgütteki hücre sisteminin dışında olan ve her bilgiyi bilen 5 kişiden biridir.

Aslı EFEOĞLU

Kod adı: Maviş Aslı. Kandilli’deki Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber kalır. Yönetici bacıdır. Yürütme konusunda bacılar ve kızkardeşler grubunun tamamından sorumlu yöneticidir. Kızkardeşler grubunun her türlü işlerinde inisiyatif kullanabilir. Örgüte ait grup evlerindeki iç konuları yönetir. Örgütün faaliyetlerini takip eder ve kişi görevlendirir. Örgütten ayrılanlara karşı yürütülen iftira ve itibarsızlaştırma kampanyasını kontrol eder ve içerik paylaşmayanları tespit ederek zorla paylaştırır.

Yeliz SUCU

Kod ismi: Yellow. Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber kalır. Merve Büyükbayrak ile beraber örgütün Adnan Oktar ile haberleşmesinde kilit roldedir. Yönetici bacıdır. Hukuk ve para akışı dahil olmak üzere her türlü konuyu Merve Büyükbayrak ile beraber yürütür ve takip eder. Dijital ortama şifreli dosyalar içerisinde çok fazla bilgi yükler. Örgütten ayrılanlara karşı yürütülen iftira ve itibarsızlatırma kampanyasının yürütme kısmını takip eder. Örgütteki hücre sisteminin dışında olan ve her bilgiyi bilen 5 kişiden biridir.

Alev BABUNA

Kısıklı’daki örgüt evinde yaşar. Örgütün kasası olan yönetici bacıdır. Organizasyonlar için kardeşlere de talimat verir. Yurt içi ve yurt dışından eskort ve manken getirilmesi için gerekli organizasyonu yapar. Dışarı tek çıkamayan kızların yanında gardiyan olarak gönderilir. Her gün Adnan Oktar’a mali durumla ilgili rapor verir. Örgütteki hücre sisteminin dışında olan ve her bilgiyi bilen 5 kişiden biridir. Örgütün toplu alışverişlerini yapmada görev alır.

Gülgün GÖKTAN

Kod adı: Güşgüş, hanımcım. Kandilli’deki Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber aynı odada kalır. Yönetici bacıdır. Adnan Oktar’ın dahili telefonla yaptığı tüm özel konuşmalara şahittir. Örgütteki hücre sisteminin dışında olan ve her bilgiyi bilen 5 kişiden biridir. Çeşitli erkeklerin örgüte faydalı hale gelmesi için sosyal hesapları üzerinden flört eder.

İbrahim Seral KÖPRÜLÜ

Kod adı Serace’dir. Örgüt lideri Adnan Oktar ile birlikte “Dragos” denilen evde kalır. Yönetici kardeşlerdendir. Kule tabir edilen örgüt işlerinin yürütüldüğü kameralı güvenlik odasının yöneticisidir. Adnan Oktar’ın kardeş grubuna verdiği talimatları tamamen bilir ve yönetir.

Meltem DABAN

Kod adı: Dost Meltem. Uzun yıllardır örgütün tüm makalelerini ve kitaplarını yazan, Adnan Oktar adına röportajları yazan, canlı yayınların bilgi içeriğini oluşturan yönetici bacıdır. Lobi faaliyetlerine katılır. Hukuk dilekçelerini kontrol eder. Örgütün grup evlerinde kalır. Uzun yıllardır anti depresan kullanır. A9 tv bazı yayınlarını hazırlar.Yönetici bacıdır.

Mehmet Noyan ORCAN

Kod adı Numan’dır. Hukuk konusunda yönetici kardeşidir, silahlıdır. Hukuk konusunda yürütülen lobi çalışmaları ve rüşvetler konusunda bilgi sahibidir.

Halil Hilmi MÜFTÜOĞLU

Kod Adı : Halo. Adnan Oktar ile birlikte Kandill’deki örgüt evinde konaklar. Örgütün hukuk işlerinin yöneticilerindendir. İftira dilekçelerinin hazırlanması, hukuki süreçlerinin takibi, adli konularda kulis ve rüşvet trafiğinin yönetilmesi konularından sorumludur.

Ece KOÇ

Yurt dışı işlerinden sorumlu yönetici bacıdır. Kandilli’deki Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber kalır. Uluslararası makalelerin yayınlanması ve konferansların organizasyonu ile ilgilenir. Adnan Oktar adına tüm uluslararası lobi faaliyetini Sinem Tezyapar ile yönetir. Adnan Oktar’ın şantaj yapmak istedikleri kişilerin açıklarını bulur.

Kartal İŞ

Hukuk konusunda yönetici kardeşlerdendir, silahlıdır. Adnan Oktar ile birlikte Dragos denilen örgüt evinde konaklar. Örgütten ayrılanlara karşı karalama ve sindirme dilekçelerinin hazırlanma işlemlerini yöneten kişidir.

Tahsin AKKAŞ

Kod adı Taso’dur. Yönetici kardeşlerdendir, silahlıdır. Ataşehir bulunan örgüt evinde konaklar. Örgütün yurt dışı dolandırıcılık faaliyetlerini yöneten kişilerden biridir. Adnan Oktar’a yurt dışından kadın temini sağlar.

Yakup BALAMAN

Kod adı Yaki’dir. Örgütün yönetici kardeşlerindendir. Göksu’da bulunan örgüt evlerinden birinde Serdar Dayanık ile birlikte konaklar. Adnan Oktar’a çok yakındır. Onun tüm kişisel ihtiyaçlarını takip eder. Stüdyo denilen örgüt evinin yönetiminden de sorumludur.

Ayşe Pınar AKKAŞ

Örgütün Kısıklı’daki grup evinde kalır. Yönetici bacıdır. Örgütün tüm sağlık işlerinden sorumludur. Dışarıya tek çıkamayan kızların yanında gardiyanlık yapar, örgüt evlerine para dağıtılmasında görev alır. Lobi Faaliyetlerinde görev alır. Örgütün toplu alışverişlerini yapmada görev alır.

Mehmet Ender DABAN

Kod adı : Ejder. Örgütün yönetici kardeşlerindendir, silahlıdır. Bora Yıldız ve Kartal Göktan ile Kandilli’de bulunan örgüt evlerinden birinde kalır. Kardeşler içinde Adnan Oktar’a en yakın kişilerden biridir. Örgüte muhalif olan kişilere yönelik iftira sitelerini ve internetteki propaganda faaliyetlerini yönetir. Adnan Oktar yayınlarının tüm internet sitelerini yönetir. Şifreler onda bulunur.

Erol ŞİMŞEK

Örgütün parasal faaliyetlerini yöneten kardeşlerdendir, silahlıdır. Seyrantepe’de bulunan örgüt evlerinden birinde konaklar. Hileli iflaslar, ailelerden kalan mirasların hile yolu ile ele geçirilmesi, örgütün fon tabir edilen para havuzunun yönetimi, örgüt taşınmazları ile ilgili tasarruflar konusunda karar vericilerdendir.

Sinem Hacer TEZYAPAR

Kod adı: Gelin. Yurt dışı lobi işlerinden sorumlu yönetici bacıdır. Adnan Oktar adına tüm uluslararası lobi faaliyetini Ece Koç ile yönetir. Özellikle İsrail ve İtalya başta olmak üzere, tüm yurt dışı politikacılarla bağlantıları kurar.

Bora YILDIZ

Kod Adı : Yuka. Örgütün “turnike” denilen sistemine kız kazandırma konusundan sorumlu yöneticidir, silahlıdır. Adnan Oktar’a en yakın kişilerdendir. Resmi ya da gayri hukuki yollarla örgüte para aktarmaktadır. Kandilli’de sahilde bulunan örgüte ait yalı apartman dairesinde konaklamaktadır.

Gülşah GÜÇYETMEZ

Kod adı: Badem Şekeri. Yıllarca Adnan Oktar’ın yaşadığı merkez evi olan Kadilli’deki Dragos adı verilen evde yaşadıktan sonra şu an grup evlerinden birinde kalmaktadır. A9 yayınlarının editörlüğünü yapmaktadır.

Ahmet Oktar BABUNA

Kod Adı : Oki. Örgütün yurt dışı lobi faaliyetlerini yönetmektir. Adnan Oktaradına yurt dışında pek çok faaliyete ve toplantıya, konferansa katılır çeşitli görüşmeler yapar. Adnan Oktar ile aynı evinde kalmaktadır. Aynı zamanda örgütün sağlık konularının yönetcisidir.

Yusuf Erkan ÖZOĞUZ

Kod Adı : Yasef. Örgüt yöneticisi kardeşlerdendir. Kandilli’deki Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Kule olarak tabir edilen kumanda odasında duran ve Adnan Oktar ve bacılardan gelen talimatları örgütün diğer üyelerine aktaran kişilerdendir.

Altuğ Müştak BERKER

Kod Adı : Berker. Yurt içi ve yurt dışı sempatizanlardan sorumlu örgüt yöneticisidir. Basın ve siyasetteki kişilerle örgüte çıkar sağlamak amacıyla lobi faaliyeti yürütmektedir.

Nuri ÖZBUDAK

Örgütün para yönetiminden sorumlu yöneticilerindir.

Ebru YILMAZATİLLA UMUR

Kod adı: Bostancı Ebuş. Örgütün lobi faaliyetlerinde İstanbul’da özellikle muhafazakar kesimle bağlantılarda görev alır.

Zeynep ŞENER

Kod adı: Zeynep Şu. Çalışan bacıdır. Örgütün grup evlerinden birinde kalır. Hafta sonları Adnan Oktar’ı görür. Kızkardeşini küçük yaşta örgüte getirmiştir. Örgütün nöbet adı verilen Kandillideki merkeze nöbete gider günlük işlerin yapılmasını takip eder.

Nurşah AKSOY

Örgütte yönetici bacıdır. Grup evlerinde kalır. Alev Babuna ile hareket eder ve evlere para dağılımında görev alır. Tüm alışverişleri yapar, örgütün bağlantılı olduğu markalarda Alev Babuna’nın Bilge Soylu isimli açık hesabını kullanarak alışveriş yapar

Ayça PARS

Canlı yayınlarda rejide Meral Kalça ile görev yapar, Yayın evindeki işlerle ilgili yöneticidir. Örgütün internet sitelerinin şifreleri kendisinde durur, yayından kaldırılan internet içeriklerinin bulunduğu hard diskleri saklar. Yönetici bacıdır.

Ebru ALTAN

Kod adı: İmparatoriçe. Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktarile beraber kalır. Adnan Oktar ile sürekli beraberdir. Stüdyo’daki işlerini yürütür. Örgüte kazandırılacak kızlarla bağlantıya geçer ve ikna için konuşur. Hukuk konularında yardımcı olur. Yönetici bacıdır. Çeşitli erkeklerin örgüte faydalı hale gelmesi için sosyal hesapları üzerinden flört eder.

Ayşegül Hüma BABUNA

Özellikle Ankara’da örgüt adına siyasiler, yargı ve nüfuzlu kişiler arasında kulis faaliyeti yapar. Adnan Oktar’a yapılan faaliyetler, verilen rüşvetler ve öğrenilen bilgiler hakkında düzenli rapor verir. Yönetici bacıdır.

Aylin KOCAMAN

Kod adı: Loşloş. Yönetici bacıdır. Örgütün Adnan Oktar adına çıkan tüm yayınlarının yazımı ile ilgilenir. Uluslararası lobi faaliyetlerinde görev alır. Çeşitli erkeklerin örgüte faydalı hale gelmesi için sosyal hesapları üzerinden flört eder.

Mehmet Coşkun PAMİR

Kod adı : Coşar. Stüdyo denilen Adnan Oktar’ın yayınlarını yaptığı evde konaklar. Örgütün yönetici kardeşlerindendir. Bütün örgüt evlerinin demirbaş ihtiyaçlarının temininden sorumludur. Talimatları bizzat Adnan Oktar’dan alır, Onun en yakınlarındandır.

Aydan SARAÇOĞLU

Sempatizanların yönetilmesi ve onlara görev dağıtılmasından sorumlu yönetici bacıdır. Eda ve Seda isimli kuzenleri ile beraber sempatizanları yönetir. Ankara ve İstanbul’da örgüt adına lobi faaliyetlerine katılır. Çalışan yönetici bacıdır.

Cem Sedat ALTAN

Kod adı : Saltan. Örgütün yönetici kardeşlerindendir. Örgütün basın ayağı sorumlusudur. Adnan Oktar’a çok yakındır.

Altuğ Revnak ETİ

Kod Adı: Eti. Örgütün Amerika, Vatikan ve İsrail bağlantılarını sağlamaktadır. Yurt içinde, milli eğitim bakanlığındaki kaynakları ile Doğa Bilimleri Derneği adı altında okullarda faaliyet yaparak, küçük yaşta çocukların örgüte girmesine sağlar.

Esra SARAÇOĞLU

Kod adı: Kuzu Esra. 20 yıldan uzun süre Kandilli’deki Dragos ismi verilen örgüt merkezinde AdnanOktar’la kaldıktan sonra başka bir örgüt evine geçmiştir. Örgütün internet sitelerinin içeriklerini oluşturur. A9 yayınlarının kesitlerini yapar. Yönetici bacıdır. Çeşitli erkeklerin örgüte faydalı hale gelmesi için sosyal hesapları üzerinden flört eder. Örgütün nöbet adı verilen hem Kandillideki merkezine nöbete gider günlük işlerin yapılmasını takip eder.

Ferhunde Eda BABUNA

Kod adı: Edoş. Özellikle Ankara’da örgüt adına siyasiler, yargı ve nüfuzlu kişiler arasında kulis faaliyeti yapar. Yıllarca bu konunun baş yöneticisi olmuş yönetici bacıdır. Şu an İstanbul’da bir örgüt evinde kalmaktadır. Adnan Oktar’a yapılan faaliyetler, verilen rüşvetler ve öğrenilen bilgiler hakkında düzenli rapor verir.

Emine Mine KALÇA

Örgütün Kısıklı’daki grup evinde kardeşi Meral Kalça ile beraber kalmaktadır. Ailesine aldırdığı bu evi örgüte bedelsiz aktarmıştır. Silahlıdır. Yönetici bacıdır. Adnan Oktar’ın özel işlerini yürütür ve korumalığını da yapar. Tek başına dışarı çıkamayan kızların yanında gardiyanlık da yapar.

Fatma Ceyda ERTÜZÜN

Özellikle Ankara’da örgüt adına siyasiler, yargı ve nüfuzlu kişiler arasında kulis faaliyeti yapar. Adnan Oktar’a yapılan faaliyetler, verilen rüşvetler ve öğrenilen bilgiler hakkında düzenli rapor verir.

Tülin MARANGOZOĞLU

Örgütün grup evlerinden birinde kalmaktadır. Dragos isimli Kandilli merkez evinin kontratı onun üzerinedir. Bacıların ve kızkardeşlerin nöbet listelerini yapar ve takip eder. Örgütün sokak işlerini yapar. Yönetici bacıdır. Silahlıdır. Çeşitli erkeklerin örgüte faydalı hale gelmesi için sosyal hesapları üzerinden flört eder.

Aylin ATMACA

Kod adı: Eymen. Özellikle Ankara’da ve İstanbul’da örgüt adına siyasiler, yargı ve nüfuzlu kişiler arasında kulis faaliyeti yapar. Adnan Oktar’a yapılan faaliyetler, verilen rüşvetler ve öğrenilen bilgiler hakkında düzenli rapor verir. Yönetici bacıdır.

İbrahim TUNCER

Kod adı : Tuncer. Örgütün Ankara’da bulunan evlerinden birinde konaklar. Örgütün sempatizan denilen yurt içi ve yurt dışı gruplarından sorumludur. Özellikle yurt dışında bulunan sempatizanlardan örgüt için para toplanması, ülkede kilit noktalarda görev yapan kişilere yurt dışından kadın temini konularının yönetimindedir.

Gökalp BARLAN

Kod Adı : Göko. Örgütün yönetici kardeşlerindendir. Turnike adı verilen sisteme kız kazandırma konusundan sorumludur. Soğuksu’daki örgüt evinde konaklamaktadır. Arabistan’da yaptığı dolandırıcılık nedeni ile örgüte yüklü miktarda para aktarımı yapmıştır.

Mert SUCU

Kod adı : Lazoli ve Tudor’dur. Örgütün silahlı yöneticilerindendir. Adnan Oktar ile aynı evde konaklar. Örgütün bacılar denilen grubundan gelen talepleri uygular ve yönetir. Bir dönem örgüt üyelerini tüm noter işleri vekaletler onun üzerinden yapılıyordu.

Ayşe KOÇ

Kandilli’deki Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber kalır. Adnan Oktar’ın stüdyo evindeki tüm işlerini yönetir. Örgütün seslendirme dosyalarını hazırlar. Sempatizanları örgüt işlerinde görevlendirir.

Mehmet Alp ÜNLÜ

Örgütün emniyet biriminden sorumlu kardeşidir. Örgüt ile ilgili olarak emniyet içinde kulis yapma, gizli faaliyetler yürütme ve örgüte çıkar sağlama konusundan sorumludur.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.