SON DAKİKA

En Son Nokta

KIRAÇSPOR KULÜBÜNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Başkanlığını iş adamı Hayretin Tan’ın yaptığı Kıraçspor Kulübü görkemli bir törenle açılışını gerçekleştirdi. Bir birinden önemli isimlerin açılışına katıldığı Kıraçspor Kulübünde gençlerin hayata kazandırılması için spora teşvik edilmesi dikkat çekildi.

KIRAÇSPOR KULÜBÜNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Kategori: Genel - Bu haber 33.489 kez okundu.

Türkiye’nin en büyük ilçesi Esenyurt’ta bir spor kulübü daha hayata geçirilerek spora ve futbola hizmet etmeye başladı.

İş adamı Hayrettin Tan’ın başkanlığını Kıraçspor kulübü seçkin davetli topluluğunun yanı sıra yüzlerce futbolcusu ve velileriyle açılışını gerçekleştirdi.

TAN, SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİ OLACAĞIM

Kıraçspor Kulübü’nün kurucusu iş adamı Hayrettin Tan açılışta yaptığı konuşmada sporun ve sporcunun her daim yanlarında olacağının sözünü verirken, ‘Kulübümüz kısa bir süre önce kurulmasına rağmen büyük ilgi görüyor. Gençler özellikle futbol akademimizden eğitim almak için adeta yarışıyor. Şuanda yaklaşık 400 futbolcu kardeşimiz futbol akademimizde eğitim alıyor. Süper lige (Antalya’ya) giden bir futbolcu kardeşimiz oldu. Hocalarımız ve teknik ekibimiz bu konuda bölgemizin gerçekten en donanımlı ekibi. Özellikle alt yaş kategorilerinde hizmet vermeye çalışıyoruz. Kulübümüz büyüdükçe futbol dışında ki branşlarda da inşallah yatırımlarımız olacak. Açılışa katılan özellikle velilerimize teşekkür ediyorum. Onlarda bu hizmetin bir parçası’ diyerek sözlerini tamamladı.

ZEKERİYA YILMAZ ÇOK ANLAMLI

Açılışa katılan AK Parti Teşkilat Başkanı Zekeriya Yılmaz, Hayrettin Tan ve arkadaşlarının gerçekleştirdiği bu projeyi çok anlamlı bulduğunu belirterek ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Kıraç bölgesinde bu anlamda ciddi bir eksiklik olduğunu belirten Yılmaz, ‘İnşallah Kıraçspor Kulübümüzle birlikte bu eksiklik ortadan kalkacaktır. Biliyorum ki Hayrettin başkan kafasına koyduğunu yapar. İnşallah futbol dışında ki diğer branşları da hayata geçirerek Kıraç halkına hizmet etmeyi sürdürür’ dedi.

İZSİZ, HER DAİM YANINIZDAYIM

Açılışa katılan önemli isimlerden biride İyi Parti milletvekili adayı iş adamı Seyithan İzsizdi. Spor kulübü kurucularını yaptıkları hizmetten dolayı tebrik eden İzsiz, ‘Hayretin Tan ve arkadaşları önemli bir iş başarmış. Türkiye’nin en büyük ilçesinin güzide mahallesinde büyük bir eksikliği ortadan kaldırmış. Çocuklara hizmet etmek benim için çok değerli ve anlamlı. Bu nedenle elimden geldiğince bu spor kulübünün yanında olacağım. Üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım’ dedi.

ADA, ESENYURT’A YAKIŞTI

Açılışta yer alan Esenyurt Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Ada Hayretin Tan ve ekibini kutlarken çocuklarla futbol oynamayı da ihmal etmedi. Spora, özellikle futbolu sevdiğini belirten ve bu anlamda yapılan hizmeti değerli bulduğunu belirten Ada, kendisin her daim spor kulübünün yanında olduğunu belirtti.

MEHMET TAN, GURUR DUYDUM

Kıraçspor Kulübünün açılışına katılan Muş Dernek Başkanı Mehmet Tan yaptığı konuşmada, ‘Kulüp kurucusu ve başkanı olan iş adamı kardeşimiz benimde yakınım. Kendisi ile bu çalışmasından dolayı gurur duyuyorum. Futbol akademileri önemli. Geleceğin futbolcuları bu sahalardan çıkacak. Velilerin desteği anlamlı. İnşallah bu sahalardan Türk futboluna hizmet eden oyuncular çıkacak’ açıklaması yaptı.

Kıraçspor Kulübü’nün açılışına hizmet alan futbolcuların yanı sıra aileleri de katıldı. Kulüpte erkek futbol takımlarının yanı sıra kadın futbol takımı da bulunuyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.