SON DAKİKA

En Son Nokta

LADEF’TEN MUHTEŞEM KAZ TİRİT GECESİ

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Ladik Dernekler Federasyonu (LADEF) muhteşem bir geceye imza attı. Başkanlığını Fatih Zeybek’in yaptığı LADEF düzenlediği gecede meşhur Tirit yemeğini misafirlere ikram etti. Gecede salon hınca hınç dolarken şehitlerimiz dualarla anıldı.

Bilgileri Kopyala
LADEF’TEN MUHTEŞEM KAZ TİRİT GECESİ
Kategori: Genel - Bu haber 79.682 kez okundu.

Ladik Dernekler Federasyonu’nun (LADEF) bu yıl yedincisini düzenlediği Yöresel Kaz Tirit Programı Esenyurt Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Geceye başta Samsun Milletvekili Mehmet Karaman olmak üzere Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, AK Parti ilçe başkanı Harun Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları Cemal Güneysu ve Veysel Bal, belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, belediye başkan aday adayları, Ladikli siyasetçiler, STK başkanları, eğitimciler, kamu kurumu yöneticileri, gazeteciler, Konfederasyon ve Federasyon başkanları ile çok sayıda Ladikli katıldı.

FATİH ZEYBEK ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Geceye gösterilen ilgiden dolayı oldukça memnun olduğunu ifade eden LADEF Başkanı Fatih Zeybek, ‘Bugün gerçekten çok mutluyum. 7.sini düzenlediğimiz Kaz Tirit Programımız ilk gün ki heyecanını koruyarak her yıl daha anlamlı hale geliyor. Tabi acımız büyük. Şehitlerimiz var ve bu yüzden bizde gecedeki sanatçıların konserini iptal ettik. Gecemize gösterilen ilgiden dolayı başta Milletvekilimiz Sayın Mehmet Karaman, Kaymakamımız Sayın Fatih Çobanoğlu ve AK Parti ilçe başkanı Sayın Harun Özer olmak üzere tüm siyasilerimize, konfederasyon ve federasyon başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün her biri harika bir iş çıkardı. Katılan tüm misafirlerimiz onur vermiştir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ açıklaması yaptı.

KAYMAKAM ÇOBANOĞLU FATİH ZEYBEK VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Gecede bir selamlama konuşması gerçekleştiren Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu Fatih Zeybek ve ekibini düzenledikleri Kaz Tirit gecesinden dolayı tebrik etti. Çobanoğlu bu gecelerin birlik ve beraberlik adına önem arz ettiğini ifade ederken, ‘Öncelikle aranızda olmaktan dolayı çok memnunum. Şehitlerimizi unutmayarak müzik organizasyonunu iptal etmeniz gerçekten anlamlı. Sizlere bu anlamda teşekkür ediyorum. Esenyurt’un daha iyi bir noktaya ulaşması için birlikte bu gibi organizasyonlara destek olmayı sürdüreceğim. Birlikte inşallah bu kenti güzelleştirmeyi sürdüreceğiz’ dedi.

HARUN ÖZER LADİKLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ TİRİT YEMEĞİNİ ÖVDÜ

LADEF’in 7.sini düzenlemiş olduğu Geleneksel Kaz Gecesi programına katılım sağlayarak Samsunlu hemşehrilerimizin gönül sofralarına misafir olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, ‘Programda emeği geçen başta federasyon başkanı Fatih Zeybek olmak üzere bizleri sevgi dolu kucaklayan ve misafir eden tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Birliğimiz daim olsun. Tirit gerçekten sofralarımızın çok önemli bir yemeğidir. Leziz Tirit’ten tatma fırsatı yakaladık. Bugün bu ortamı hazırlayan tüm Samsunlu ve Ladikli hemşerilerimizi, LADEF yöneticilerini canı gönülden tebrik ediyorum’ şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ MEHMET KARAMAN ‘HEMŞERİLERİMLE OLMAK GURUR VERİCİ’

Geceye katılan önemli isimlerden bir diğeri de Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’dı. İstanbul Esenyurtta gerçekleşen organizasyonda yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Karaman, ‘Hemşerilerimle Esenyurtta bir arada olmak gurur verici. Davet için LADEF yönetimine ve başkanına teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Gazzeyi, şehitlerimizi unutmayan Samsunluları ne kadar alkışlasak yeterli gelmeyecektir. Hemşerilerimle gurur duyuyorum’ diyerek sözlerini noktaladı.

Geceye, Samsun Konfederasyon başkanları, federasyon başkanları, il dernek başkanları da katıldı. Sahneye Türk bayrağı eşliğinde çıkan ve hemşerilerini selamlayan başkanlar LADEF’i organizasyonundan dolayı tebrik etti.

Selamlama konuşması gerçekleştiren başkanlar AK Parti’ye meclis üyeliği başvurusu yapan LADEF Başkanı Fatih Zeybek’e destek olarak meclis üyesi yazılması halinde her türlü desteği vereceklerini beyan etti.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!