SON DAKİKA

En Son Nokta

Max Kruse: Maaşımı alamıyordum bu adımı attım

Fenerbahçe’den ayrılan Max Kruse, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Fenerbahçe’nin Şubat 2020 tarihinden bu yana maaşımı neredeyse hiç ödememiş olması beni bu adımı atmak zorunda bıraktı” ifadelerini kullandı.

Bilgileri Kopyala
Max Kruse: Maaşımı alamıyordum bu adımı attım
Kategori: SPOR - Bu haber 46.775 kez okundu.

Fenerbahçe’den ayrılan Max Kruse sosyal medyadan açıklama yaptı.

Kruse’un açıklaması şöyle:

“Ne yazık ki Fenerbahçe’nin Şubat 2020 tarihinden bu yana maaşımı neredeyse hiç ödememiş olması beni bu adımı atmak zorunda bıraktı. Biriken gecikmelerin önemli bölümü bugüne kadar telafi edilmedi.

“Meslek hayatım boyunca hiç sözleşmeyi bozmadığım gibi, Fenerbahçe sözleşmeyle düzenlenmiş koşullara uymuş olsaydı böyle bir fesih yoluna gitmezdim.

“Taraftarlarla ilişkilerimden de hep hoşlandım ve burada, futbol için yaşanan duygular beni her zaman heyecanlandırdı. Taraftarlara bütün kalbimle teşekkür ettiğim gibi, bu tecrübeleri ve yaşadığım anları asla unutmayacağım.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!