SON DAKİKA

En Son Nokta

MECLİS ÜYELİĞİNE GÜÇLÜ İSİM: SALİH ÖZYİĞİT

Esenyurt’un tanınmış ve sevilen isimlerinden biri olan Salih Özyiğit AK Parti Belediye Meclis Üyeliğine adaylığını koydu. Dosyasını ilçe başkanı Harun Özer’e teslim eden Özyiğit’i sevenleri ve kanaat önderleri yalnız bırakmadı.

Bilgileri Kopyala
MECLİS ÜYELİĞİNE GÜÇLÜ İSİM: SALİH ÖZYİĞİT
Kategori: Genel - Bu haber 55.484 kez okundu.

İnşaat ve Harfiyat sektöründe hizmet veren iş adamı Salih Özyiğit gönül verdiği partisi AK Parti’den meclis üyesi adayı oldu.

Sevdikleri, akrabaları ve kanaat önderleriyle ilçe teşkilatını ziyaret eden ve burada ilçe başkanı Harun Özer ile uzun bir süre sohbet eden Özyiğit AK Partinin Esenyurt’ta yeniden iktidar olması için var gücüyle çalışacağını belirtti. Daha önce Esenyurt Sarıkamışlılar Dernek Başkanlığı görevinde de bulunan Özyiğit, ilçe başkanı Harun Özer’e gösterdiği nezaketten dolayı ise teşekkür etti.

ESENYURT’U AK PARTİ AİLESİNE KATACAĞIZ

Ziyarette önemli açıklamalar yapan ve düşüncelerini paylaşan iş adamı Salih Özyiğit, ‘Değerli dostlarım, öncelikle sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 2024 yerel seçimlerinde, Esenyurt AK Parti Meclis Üyesi aday adaylığımı resmen yapmış bulunmaktayım. Başvurumuzu kabul eden ilçe başkanımız Harun Özer’e teşekkür ediyorum ve Esenyurta hizmet için çıktığım bu kutlu dava yolunda, desteklerinize talibim. Hizmet siyaseti ile sizin için çalışmak ve Esenyurt’un daha da gelişmesi için elimden gelenin en iyisini yapmak ve Yeniden Esenyurt Yeni Esenyurt vizyonu için adayım.

Esenyurt, bizim için çok önemli bir yer. 1997 yılından beri Esenyurt da ikamet etmekteyim, sevgim hiç azalmadı. Sizlerin güvenini kazanmak ve AK Parti teşkilatıyla sorunlarınızı çözmek için var gücümle çalışacağım. İnanıyorum ki birlikte daha güçlü bir Esenyurt inşa edebiliriz. Rabbim ilçemize hayırlı hizmetler sunmayı bizlere nasip etsin’ diyerek hedeflerini ortaya koydu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!