SON DAKİKA

En Son Nokta

Medyaya karşı sosyal medya ayakta

Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri, medyanın Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitinglerine ve söylemlerine yer vermemesi üzerine sosyal medyada harekete geçti..

Bilgileri Kopyala
Medyaya karşı sosyal medya ayakta
Kategori: Genel - Bu haber 192 kez okundu.

Birleşik Haziran Hareketi, medyanın başta Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce olmak üzere diğer adayların mitinglerine ve söylemlerine yer vermemesi üzerine sosyal medyada harekete geçti.

“KapatGitsin” etiketini akşam 20.00’den sonra kullanmaya başlayan birçok kişi etikete katkı verdi. CHP’li olmayanlar da medyanın İnce’ye uyguladığı engellemeye tepki gösterdi. Paylaşım yapanlar arasında tanıdık isimler de yer aldı. “KapatGitsin” kampanyası dünya sıralamasına da girdi.

Muharrem İnce bugün Kırklareli mitinginde, “Türk medyasına www.doeda.video acıyorum. İnsafzılar, vicdansızlar” ifadelerini kullanarak, Türkiye dışında dünyanın bütün ülkelerinden röportaj talepleri olduğunu aktarmıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!