SON DAKİKA

En Son Nokta

MEHMET MÜEZZİNOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

61. Hükümet döneminde Sağlık Bakanlığı, 65. Hükümet döneminde ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yapan Mehmet Müezzinoğlu’nun hakka yürüyen annesi Fatma Müezzinoğlu sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze sonrası taziyeleri kabul eden Müezzinoğlu dostlarına ve akrabalarına teşekkür etti.

Bilgileri Kopyala
MEHMET MÜEZZİNOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Kategori: FOTO GALERİ - Bu haber 15.353 kez okundu.
  1. Hükümet döneminde Sağlık Bakanlığı, 65. Hükümet döneminde ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yapan Mehmet Müezzinoğlu’nun hakka yürüyen annesi Fatma Müezzinoğlu sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki dönem Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun hakka yürüyen annesi Fatma Müezzinoğlu sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Avcılar Naime Hanım Camiinden öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Avcılar Mezarlığına defnedilen Fatma Müezzinoğlu’nun cenazesine Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile eski bakanlar, AK Parti Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri, İstanbul Valisi, eski ve yeni belediye başkanları, il başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda seveni katılarak Mehmet Müezzinoğlu’na taziyelerini iletti.

Fatma Müezzinoğlu’nun taziyesi daha sonra Mehmet Müezzinoğlu’nun sahibi olduğu Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital’da devam etti. Müezzinoğlu ailesi daha sonra ise yayınladığı mesaj ile taziyeye ve cenazeye katılan tüm dost ve akrabalarına teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!