SON DAKİKA

En Son Nokta

Mehmet Şimşek`ten sevindiren haber geldi!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Londra`daki temaslarının çok verimli geçtiğini belirterek, “Yatırımcıların ilgisi büyük.” ifadesini kullandı.

Mehmet Şimşek`ten sevindiren haber geldi!
Kategori: Genel - Bu haber 160 kez okundu.

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, geçtiğimiz günlerde  İstanbul ve Londra’da finans kuruluşları temsilcileri ve yatırımcılarla bir araya  geldi.

Twitter hesabından Londra temasları hakkında bilgi veren Şimşek,  görüşmelerinin çok verimli geçtiğini, yatırımcıların ilgisinin büyük olduğunu  bildirdi.

Şimşek, yatırımcılara verdikleri mesajları aktararak, “Mesajlarımız,  ‘Politika setimizi güçlendirdik. Ekonomide yeniden dengelenme süreci başladı.  Enflasyon ve cari açıkla mücadele en önemli öncelik. Seçim sonrası yapısal  reformları daha da hızlandıracağız.’ şeklinde oldu.” değerlendirmesinde bulundu.

DOLAR 4.50’NİN ALTINA GERİLEDİ

Dolar/TL haftayı 4.70’li seviyelerden açmasının ardından Merkez Bankası’nın sadeleşme adımlarını tamamlamasıyla 4.55’TL civarına inerek hafif dalgalı seyrediyordu.

Mehmet Şimşek’in yatırımcılarla görüşmeye gittiği Londra’dan verdiği olumlu son dakika haberleriyle birlikte dolar/TL 4.48’e kadar geriledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.