SON DAKİKA

En Son Nokta

Mesleğim Eğitim Kurumlarında Büyük Fırsat

Mesleğim Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel İstanbul Berk Anadolu Lisesi ve Özel Mesleğim Okullarından LGS’ye giren öğrenci velilerine büyük müjde.

Mesleğim Eğitim Kurumlarında Büyük Fırsat
Kategori: Genel - Bu haber 10.445 kez okundu.

1,5 yıldır süren pandemi ortamında özel okul velilerinin karşılaştığı pek çok sıkıntı oldu. Ekonomik, sosyal, kültürel ve eğitim boyutunda yaşanan bu sıkıntılardan bunalan veliler için Mesleğim Eğitim Kurumları LGS’de başarı olup belli bir puanın üzerinde ortalama ya da puana sahip öğrenciler için çok uygun koşullarda ekonomik bütçeler ortaya çıkardı. Bütün veliler için çok uygun oluşturulan bu bütçeler pandemide büyük problemler yaşayan veliler için rahat nefes alma fırsatı yaratacaktır. Hafta içi ve hafta sonu verdiği kurslar ve etütlerle, yaptığı deneme sınavları ve özel eğitimiyle başka bir kursa ihtiyaç kalmadan öğrencilerimizin başarılı olacağı imkanlar ortaya koyan Mesleğim Eğitim Kurumları velilerin yemek sorununa da bir çözüm getirmiş durumda. Pandemide pek çok özel okul velisinin karşılaştığı yemek aidatı problemini ortadan kaldıran kurum kendi iç bünyesinde hazırladığı yemekler ve yemek ücretlerinin eğitim giderlerinin içine eklenmesiyle büyük bir problemi ortadan kaldırmış gözüküyor.

Nitelikli bir kadro ve yoğun eğitim programıyla bir okuldan fazlasını bulabileceğiniz bir eğitim yuvasına dönüşmüş durumda Mesleğim Eğitim Kurumları.

Mesleğim Eğitim Kurumlarının bulunduğu lokasyonun Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü gibi ilçelerin tam merkezinde olması, kurumun hem okul hem kurs şeklinde ikili eğitim avantajı veliler için büyük fırsat oluşturuyor. Hali hazırda verdiği mezunlar ve başarı oranının yüzde doksanlara ulaştığı okulun gelecek yıllarda başarısını katlayarak devam edeceğini öngörüyoruz.

 

Ayrıca Mesleğim Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Ayvansaray Vakıf Üniversitesi de YKS’de barajı geçen öğrenciler için bir fırsat konumunda. Meslek yüksek okullarının sunduğu cazip imkanlar ve özel fiyatlarla üniversite okumanın ve mezun olmanın çok kolaylaştığı ülkemizde Ayvansaray Vakıf Üniversitesi özel imkanlarıyla önemli bir seçenek konumuna yükselmiş durumda. Gerek lisans gerekse de ön lisanstan öğrenci olan üniversite son yıllarda vakıf üniversiteleri içinde en çok büyüyen üniversite konumuna geldi.

Nihat Kırmızı’nın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu üniversitede bu yıl da büyük başarılara imza atmalarını bekliyoruz.

Mesleğim Okulları, Berk Anadolu Lisesine ve Akşam Lisesi hakkında bilgi almak isteyenler 05076901202- 05070181202 ve 6909207 numaralı telefonlardan iletişim kurabilir detaylı bilgi alabilir…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.