SON DAKİKA

En Son Nokta

Messi çılgınlığı bugün maça damga vuracak

Sırbistan’ın Novisad şehrinde Sırp bir berber isteyen müşterilerin saçlarını bir Messi portresine çeviriyor. Sadece Messi de değil. Talebe göre Cristiano Ronaldo seçeneği de mevcut.

Messi çılgınlığı bugün maça damga vuracak
Kategori: SPOR - Bu haber 595 kez okundu.

2018 Dünya Kupası’nda neler yapacağı büyük merak konusu olan ve Rusya’da gelecek başarısız bir sonucun ardından milli takımı bırakabileceğinin sinyallerini veren Messi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Messi yaptığı açıklamada, “İspanya, Brezilya, Almanya ve Fransa, Dünya Kupası’na daha yakınlar, Arjantin’den daha iyi takımlar.’ ifadesini kullandı”

Arjantin’in Kupanın favorisi olmadığını söyleyen Messi, “Arjantin’de çok iyi oyuncular var. Ancak biz takım olarak da güçlü olmak zorundayız.” dedi.

Arjantin’in her zaman Dünya Kupası favorileri arasında sayıldığını belirten Messi “Ancak gerçekte bugün için biz favorilerden biri değiliz.” diyerek herkesi şaşırttı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.