SON DAKİKA

En Son Nokta

MİNİK ENSAR ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

AK Parti Esenyurt İlçe başkan yardımcısı Recep Gökmen’in oğlu Ensar erkekliğe ilk adımı attı. Esenyurt Nikah Salonu’nda gerçekleşen sünnet törenine çok sayıda önemli isim katılarak Gökmen ailesinin mutluluğuna ortak oldu.

MİNİK ENSAR ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI
Kategori: Genel - Bu haber 8.939 kez okundu.

Sünnet Düğünü dualarla ve ilahilerle başladı. Gökmen ailesi sevenlerinin büyük ilgi gösterdiği Sünnet Düğününde mehteran ekibinin söylediği marşlar sünnet düğününe renk kattı.

Sünnet düğününe katılan önemli isimler arasında yer alan AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer minik Ensar’ı tebrik ederek ömür boyu sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmesini temenni etti. Özer, konuşmasında, ‘Çalışma arkadaşımız Recep’in evladı Ensar’ı bu önemli gününde yalnız bırakmayan tüm dostlarına Gökmen ailesi adına teşekkür ediyorum. İnsanlar, geride bıraktıkları nesillerle devam ederler. Hiç kimse isminin unutulmasını, neslinin sona ermesini istemez. Bu bakımdan Allah Teâla, insanın fıtratına çocuk sevgisini yerleştirmiştir. Bugün Ensar evladımızın erkekliğe ilk adımı atmasına şahitlik ediyoruz. Rabbim sağlıklı bir yaşam nasip etsin. Ailesine evliliklerini görmeyi nasip etsin’ diyerek Gökmen ailesini tebrik etti.

İslami kurallara göre düzenlenen sünnet şöleninde bir konuşma yaparak misafirlerini selamlayan Recep Gökmen onlara ilgilerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Konuklarına ayrı ayrı teşekkür eden Gökmen, ‘İyi ki varsınız. Ailem adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin evlatlarının mürüvvetini de görmeyi nasip etsin’ temennisinde bulundu.

Sünnet düğününe Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Harun Özer’in yanı sıra, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları yöneticileri, AK Parti gençlik kolları başkanı ve yönetimi, meclis üyeleri, mahalle başkanları, iş insanları, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, Oda ve Kooperatif başkanları, mahalle muhtarları, gazeteciler ile Gökmen ailesinin akrabaları ve dostları katıldı.

Samimi ve coşkulu bir ortam içerisinde geçen sünnet düğünü, başladığı gibi mutlu bir şekilde sona erdi. Anahtar Gazetesi ve Ensonnokta ailesi olarak, bizde  minik Ensar’a mutlu bir gelecek diliyor, alilerini ve kirvelerini tebrik ediyoruz.

RECEP GÖKMEN TEŞEKKÜR ETTİ

Oğlunun sünnet törenine katılan tüm dostlarına minnettarlığını ifade eden Recep Gökmen yayınladığı mesaj ile hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

HABER: MUHAMMET DÜDÜKCÜ

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.