SON DAKİKA

En Son Nokta

MUHTAR ABLALARI ARİFE GÜNÜ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ!

Esenyurt Koza Mahalle Muhtarı Cavide Karakülah ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşarak takdim ettiği hediyelerle onların Kurban Bayramına mutlu girebilmeleri sağladı.

MUHTAR ABLALARI ARİFE GÜNÜ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ!
Kategori: Genel - Bu haber 10.652 kez okundu.

Esenyurt’un çalışkan muhtarları arasında dikkat çeken Koza Mahalle Muhtarı Cavide Karakülah tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara dokunmaya devam diyor.

Ramazan Bayramında yaptığı yardımlarla ve çalışmalarla takdir toplayan Muhtar Cavide Karakülah Kurban Bayramı’nda ise yardımseverlerin ulaştırdığı giyecekleri çocuklara ulaştırmayı başardı.

Bu çalışmaların yardım geldiği sürece ve imkanı el verdiği sürece devam edeceğini belirten Karakülah, ‘Bir çocuk gülerse tüm dünya güler. Bugün bayramlıklarımızı ve hediyelerimizi minik yavrularımıza takdim ettik. Hedef 1000 çocuktu ama kıymetli dostlarımızın, işadamları ve iş kadınlarımızın desteği ile 1800 çocuğun yüzündeki tebessüme ortak olduk. Desteği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varlar’ diyerek her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğinin altını çizdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.