SON DAKİKA

En Son Nokta

MUŞLULAR HAMİT HOCALARINA SAHİP ÇIKTI

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü öğretmenlik yaşantısına başladığı Muş Ali Bonciya köyünde yetiştirdiği öğrencilerinin Esenyurt’ta misafiri oldu.

Bilgileri Kopyala
MUŞLULAR HAMİT HOCALARINA SAHİP ÇIKTI
Kategori: Genel - Bu haber 59.600 kez okundu.

Öğretmenlik yaşantısına Muş ili Ali Bonciya köyünde başlayan AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü o dönem yetiştirdiği öğrencilerinin Esenyurtta misafiri oldu. Hamit Öncü’nün adaylığı sonrasında ailelerinden birinin aday olduğunu ifade eden Muşlular 31 Mart’ta kendisine destek sözü verdi.

AK Parti Muş meclis üyesi aday adayı Tarık Emre Aşık’ın organize ettiği ve Rasim Ekmekçi’nin destek verdiği buluşmada Cibran Aşireti mensupları ve Memkan ailesi büyükleri de yer aldı. Ziyarette konuşan belediye meclis üyesi adayı iş adamı Tarık Emre Aşık, Hamit Öncü’nün Muşlulara çok büyük iyilikleri dokunduğunu belirtti

AK PARTİ AİLESİNİN FERDİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Burada bir açıklama yapan Rasim Ekmekçi, ‘Bugüne kadar her daim yanında durduğum ve çalıştığım AK Parti ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı gurur duyuyorum.

Biz Muşlular olarak her daim Hamit başkanımızın yanında olacağız. Cibran Aşiretimizin değerli büyükleri de aramıza katılarak bizleri yalnız bırakmamıştır.

Esenyurt‘ta değerli hemşerilerime daha iyi hizmet sunmak ve Esenyurt’u yeniden AK Parti belediyeciliğine katmak adına üzerime düşen bir görev olduğunu düşünerek meclis üyeliğine başvuran Tarık Emre Aşık’a destek olmak için Hamit Başkanımızı belediye başkanı yapmak için buradayım.

Esenyurt için yeni bir sayfa açma zamanının geldiğini herkes gibi ben de biliyorum. Esenyurt inşallah 31 Mart gecesi bir kez daha AK Belediyecilik ile tanışacak. Bugün bizleri yalnız bırakmayan aileme, belediye başkan adayımız Hamit Öncü’ye, ilçe başkanımız Harun Özer’e, aşiretimizin mensuplarına teşekkür ederim’ dedi.

HAMİT ÖNCÜ MUŞLULARIN GÖNLÜNE TAHT KURMUŞTUR

Hamit Öncü’yü Muşlularla buluşturan önemli isimlerden bir diğeri de meclis üyesi adayı iş adamı Tarık Emre Aşık’tı. Hamit Öncü’nün Esenyurtta ciddi anlamda karşılık bulduğunu belirten Aşık, ‘Muşlular Hamit Öncü’yü çok seviyor. Bunun birinci nedeni Hamit hocamız öğretmenlik yaşantısının ilk yıllarını ilimizde geçirmiştir. Ali Bonciya köyünde başlayan öğretmenlik hayatında Muşlu birçok dostumuzun ve kardeşimizin örnek aldığı bir karakter olmuştur. Bunları unutmak nankörlük olur. Dürüstlüğü ve duruşu ile inşallah 31 Mart günü kendisini hak ettiği belediye başkanlık koltuğuna oturtacağız’ diyerek Hamit Öncü’ye her daim katkı sunacaklarını belirtti.

HAMİT ÖNCÜ: DUYGUSAL BİR BULUŞMA OLDU

1981-1983 yılları arasında Muş’un Ali Bonciya köyünde öğretmenlik yaşantısına başladığını belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, ‘Bugün benim için çok anlamlı bir buluşma oldu. Şöyle eski fotoğraflara baktığımda Ali Bonciya köyünde geçirdiğim o yıllar aklıma geldi. Sizler beni orada yıllarca inanılmaz bir şekilde ağırladınız. Ben öğrenciler yetiştirirken sizler de öğretmeninize sahip çıktınız. Unutmam mümkün değil. Bugün burada o gün yetiştirdiğimiz öğrencilerin ve büyüklerimizin olması beni ziyadesiyle memnun etmiştir. İnşallah 31 Mart’tan sonra hep birlikte bu kente hizmet edeceğiz’ açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!